Ha gyárilag nincs akkor elvileg nem is kell,hogy legyen.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Követelmények a műszaki vizsgán
Collapse
X
-
Sziasztok!
Hamarosan szeretném vizsgáztatni a T5-ös Pannoniámat, azonban most tudtam meg, hogy fékpados mérés is van. A fékek állapotával nincs baj, viszont a 2. sebességi fokozat tulajdonképpen nem létezik. Ez mekkora problémát fog jelenteni a vizsgán?
(Vizsga után egy másik blokkot kap a motor, eddig is azzal üzemelt, viszont vizsgán a forgalmiban szereplő motorszámmal kell megjelenni.)
Komment
-
Padon történik a vizsgáztatás, nem fogják járatni a motort. Rágurul a vizsgáztató a görgőkre, a távvezérlővel elindítja (ilyenkor készül automatikusan a fénykép), megméri az első "tengelyt", meg a hátsót. Mérik a max. fékhatást és a fékerő változásait, utóbbi miatt is kiszórhatnak vizsgáról.mmolnar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefékpados mérés is van
Nekem be sem kellett indítani a mocit, szóval nem hinném hogy a kettes hiánya gond lenne.
(De sokkal elegánsabb lenne megjavítani az eredeti blokkot. Már ha javítható..)Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 máj. 03, 14:23.soveny kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
Igazából a forgalomban is a forgalmiban szereplő motorszámmal kell megjelenni.mmolnar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(Vizsga után egy másik blokkot kap a motor, eddig is azzal üzemelt, viszont vizsgán a forgalmiban szereplő motorszámmal kell megjelenni.)
Pontosan! Kis túlzással nem is igazán értem, mi romolhat el annyira egy Pannonia blokkban, hogy cserélni kelljen.kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(De sokkal elegánsabb lenne megjavítani az eredeti blokkot. Már ha javítható..)
Műszaki után tedd rendbe az eredeti blokkot és furikázz azzal!
Komment
-
Ezt hogy kell ? Szeretném megtanulni !ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesőt, gyakorlottabbak még az olaj leeresztése nélkül is meg tudják oldani.
Ám Maximum csak akkor kell beindítani ha a világítást kérnek. De azt is csak úgy ránézésre.
Meg szerintem be kell indítani mivel valahogy oda kell menni
Komment
-
ApaE -
Ezt is meg lehet oldani, én csak a vizsga után otthon indítottam be!BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMeg szerintem be kell indítani mivel valahogy oda kell menni
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
Köszönöm a válaszokat!
Igen, tudom, hogy a forgalomban is azzal kellene megjelenni, azonban ott már a kutya sem keresgéli a motorszámot.
A blokk, amit majd beleteszek, sokkal jobb állapotban van, erősebb, nincs gond a váltóval stb... Jelenleg nincs időm foglalkozni az eredetivel, de amint lesz, szépen visszakerül a helyére.
- 1 like
Komment
-
mir-mur, ezt mire értetted? azaz kinek szántad?
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocsánat hogy beleszólók, de ezt a fórumot nem csak veteránosok olvassák !! A meggondolatlan „fecsegés” már sok bosszúságot okozott, és fog még okozni mindnyájunknak. Ha érted mire is gondolok.
Komment

Komment