Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Követelmények a műszaki vizsgán

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ha gyárilag nincs akkor elvileg nem is kell,hogy legyen.

Komment

gyakorlatban pedig kell távolsági visszajelző - legalábbis műszaki vizsgán

Komment

Én most műszakiztattam a BMW-met, csak a féket nézték meg a fékpadon, és körbefotózták azon kiívül semmit nem néztek... Ja és az NKH-nál voltam.

Komment

biztos ritka mint a fehér holló
          ahol fogom vizsgáztatni a mocit, erre a kék lámpára külön felhívta a vizsgáztató a figyelmemet.

Komment

Sziasztok!
            Hamarosan szeretném vizsgáztatni a T5-ös Pannoniámat, azonban most tudtam meg, hogy fékpados mérés is van. A fékek állapotával nincs baj, viszont a 2. sebességi fokozat tulajdonképpen nem létezik. Ez mekkora problémát fog jelenteni a vizsgán?
            (Vizsga után egy másik blokkot kap a motor, eddig is azzal üzemelt, viszont vizsgán a forgalmiban szereplő motorszámmal kell megjelenni.)

Komment

mmolnar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              fékpados mérés is van
              Padon történik a vizsgáztatás, nem fogják járatni a motort. Rágurul a vizsgáztató a görgőkre, a távvezérlővel elindítja (ilyenkor készül automatikusan a fénykép), megméri az első "tengelyt", meg a hátsót. Mérik a max. fékhatást és a fékerő változásait, utóbbi miatt is kiszórhatnak vizsgáról.
              Nekem be sem kellett indítani a mocit, szóval nem hinném hogy a kettes hiánya gond lenne.

(De sokkal elegánsabb lenne megjavítani az eredeti blokkot. Már ha javítható..)
              Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 máj. 03, 14:23.
              soveny kedvelte ezt.
              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

A fékpadon szó szerint a féket ellenőrzik. A motort nem. Megállni kell tudni, nem menni. :-)

Komment

mmolnar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  (Vizsga után egy másik blokkot kap a motor, eddig is azzal üzemelt, viszont vizsgán a forgalmiban szereplő motorszámmal kell megjelenni.)
                  Igazából a forgalomban is a forgalmiban szereplő motorszámmal kell megjelenni.

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  (De sokkal elegánsabb lenne megjavítani az eredeti blokkot. Már ha javítható..)
                  Pontosan! Kis túlzással nem is igazán értem, mi romolhat el annyira egy Pannonia blokkban, hogy cserélni kelljen. Műszaki után tedd rendbe az eredeti blokkot és furikázz azzal!
                  Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2012 máj. 03, 17:27. Oka: Okoskodások kiegészítése

Komment

sepy, OdinHEM és soveny kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      sőt, gyakorlottabbak még az olaj leeresztése nélkül is meg tudják oldani.
                      Ezt hogy kell ? Szeretném megtanulni !

Ám Maximum csak akkor kell beindítani ha a világítást kérnek. De azt is csak úgy ránézésre.
                      Meg szerintem be kell indítani mivel valahogy oda kell menni

Komment

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Meg szerintem be kell indítani mivel valahogy oda kell menni
                          Ezt is meg lehet oldani, én csak a vizsga után otthon indítottam be!

A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Köszönöm a válaszokat!
                            Igen, tudom, hogy a forgalomban is azzal kellene megjelenni, azonban ott már a kutya sem keresgéli a motorszámot.
                            A blokk, amit majd beleteszek, sokkal jobb állapotban van, erősebb, nincs gond a váltóval stb... Jelenleg nincs időm foglalkozni az eredetivel, de amint lesz, szépen visszakerül a helyére.

Komment

Bocsánat hogy beleszólók, de ezt a fórumot nem csak veteránosok olvassák !! A meggondolatlan " fecsegés " már sok bosszúságot okozott, és fog még okozni mindnyájunknak. Ha érted mire is gondolok.

Komment

mir-mur
                                , ezt mire értetted? azaz kinek szántad?

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Bocsánat hogy beleszólók, de ezt a fórumot nem csak veteránosok olvassák !! A meggondolatlan „fecsegés” már sok bosszúságot okozott, és fog még okozni mindnyájunknak. Ha érted mire is gondolok.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X