Ha gyárilag nincs akkor elvileg nem is kell,hogy legyen.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Követelmények a műszaki vizsgán
Collapse
X
-
Sziasztok!
Hamarosan szeretném vizsgáztatni a T5-ös Pannoniámat, azonban most tudtam meg, hogy fékpados mérés is van. A fékek állapotával nincs baj, viszont a 2. sebességi fokozat tulajdonképpen nem létezik. Ez mekkora problémát fog jelenteni a vizsgán?
(Vizsga után egy másik blokkot kap a motor, eddig is azzal üzemelt, viszont vizsgán a forgalmiban szereplő motorszámmal kell megjelenni.)
Komment
-
mmolnar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefékpados mérés is van
Nekem be sem kellett indítani a mocit, szóval nem hinném hogy a kettes hiánya gond lenne.
(De sokkal elegánsabb lenne megjavítani az eredeti blokkot. Már ha javítható..)Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 máj. 03, 14:23.soveny kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
mmolnar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(Vizsga után egy másik blokkot kap a motor, eddig is azzal üzemelt, viszont vizsgán a forgalmiban szereplő motorszámmal kell megjelenni.)
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(De sokkal elegánsabb lenne megjavítani az eredeti blokkot. Már ha javítható..)
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesőt, gyakorlottabbak még az olaj leeresztése nélkül is meg tudják oldani.
Ám Maximum csak akkor kell beindítani ha a világítást kérnek. De azt is csak úgy ránézésre.
Meg szerintem be kell indítani mivel valahogy oda kell menni
Komment
-
ApaE
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMeg szerintem be kell indítani mivel valahogy oda kell menni
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
Köszönöm a válaszokat!
Igen, tudom, hogy a forgalomban is azzal kellene megjelenni, azonban ott már a kutya sem keresgéli a motorszámot.
A blokk, amit majd beleteszek, sokkal jobb állapotban van, erősebb, nincs gond a váltóval stb... Jelenleg nincs időm foglalkozni az eredetivel, de amint lesz, szépen visszakerül a helyére.
- 1 like
Komment
-
mir-mur, ezt mire értetted? azaz kinek szántad?
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocsánat hogy beleszólók, de ezt a fórumot nem csak veteránosok olvassák !! A meggondolatlan „fecsegés” már sok bosszúságot okozott, és fog még okozni mindnyájunknak. Ha érted mire is gondolok.
Komment
Komment