Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Forgalomból kivont járművek visszahelyezése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Elkészült a fék szabályozás, holnap újra nekifut a TLF a vizsgasornak.
    Nem bíztam az "érzésre jobb lett" eredményben- Elvittem fékpadra tegnap délután. Az eredmény minden állítgatás és okosság nélkül két jó nagy zöld színű MEGFELELT felirat volt a monitoron.
    Ha a feltételek ugyanazok a tápiószecsői fékpadon, mint Gödöllőn, akkor menni fog.
    CZsolti és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

trainmodeller eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ha a feltételek ugyanazok a tápiószecsői fékpadon, mint Gödöllőn, akkor menni fog.
      Minden bizonnyal. Ezek szerint már nem ingadozik túlságosan a fékerő, illetve fog rendesen.
      Sok sikert, na meg türelmet ! Tavaly majd 3 órát az NKH-nál töltöttem annak ellenére, hogy én voltam az első, illetve a vizsgálatok időtartama összesen nem volt több 15 percnél. Sok egyéb dolga volt a vizsgabiztosnak, meg egyébként sem volt kapkodó idegbeteg Mikorra kell menned?

Komment

8-ra beszéltük meg. A múltkor sem volt szívás, egyszerűen sokan voltak, ezért kellett várni. De tényleg, csak ismételni tudom, hogy szerintem korrekt a hozzáállás az NKH részéről. Megkérdezem a nevét holnap, már beszéltünk kb 10x telefonon, ő adta meg a KEKKH-s ügyintézés menetét, sokat segített és nagyon normális a hozzáállása, a többiek mondták, hogy ő a főnök. Ma is hívtam a holnapi időpont miatt, emlékezett rá, kérdezte, hogy miket csináltunk, stb. Szóval még a bukó ellenére sem tudom azt mondani, hogy szívás lenne ott, a motor akkor ott azt tudta. 53 éves, csodát vártunk de nem jött be
        sepy, CZsolti és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok
          Lenne egy zöld forgalmival rendelkező (a bejegyszés szerint forgalomból kivonva) T5 váz, amihez nincs meg hozzátartozó motorblokk. Szeretném felépíteni majd levizsgáztatni. Milyen papírok (okmányiroda stb) szükségesek hozzá, hogy be tudjak építeni egy másik blokkot?
          Utoljára szerkesztve a következő által: oldbiker73; 2014 ápr. 23, 18:30.

Komment

Egy adásvételi kell a blokkról és a műszakin, eredetiségvizsgálaton jelezni a motorcserét. Az okmányirodában majd a másik blokkszámmal helyezik forgalomba.
            sepy, oldbiker73 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a választ, csak az a gáz, hogy nincs papírom (adásvételi) egyik polcon lévő blokkomról sem... Ilyenkor?

Komment

Írsz egyet. Akivel akarsz.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ennyi? Ezt nem nézik meg "komolyabban"? Erről nem kell tulajdonosi lánc? Vagy a blokk csak egy sima alkatrésznek számit?

Komment

Általánosságban típusazonos legyen, azon túl csak alkatrész. Ha létezik olyan motorszám a nyilvántartásban, szerintem úgyis jelezné a rendszer, egyéb ellenőrizni valójuk nem nagyon van.
                    oldbiker73 kedvelte ezt.

Komment

Csont nélkül vettük a műszakit. A rendszám délutánra lesz meg....természetesen pont ma fogyott el az okmányirodában a B-típusú, várják a szállítmányukat.
                      sepy, heeegany és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez jó hír, gratulálok!
                        Én az NKH-val majdnem szemben dolgozom, terveztem hogy átszaladok egy gyors lekezezésre, vasnézőbe, de nem úgy alakult a napom, ahogy szerettem volna .
                        Már csak az okmányiroda a szűk keresztmetszet. Illetve ezek után már tán nem akadékoskodnak ott sem, csak az idő, mire bejutsz, végigállod a sort...
                        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Akkor gratula ezerrel!

természetesen pont ma fogyott el az okmányirodában a B-típusú
                          Én még választhattam is, ez a kombináció amire ráböktem még tavalyról maradt.

Komment

Nem vágom még, hogy kell ide képet berakni, itt a link:
                            http://img.index.hu/imgfrm/9/2/1/2/IMG_0012109212.jpg
                            Na ez már az első út utáni esti pihenő.
                            Az okmányirodába megérkezett a rendszám, az átírás simán ment már. Sőt, még az is sikerült, hogy Pannonia TLF került a forgalmiba. Az NKH-sok ijesztgettek, hogy nincs olyan, csak T5 van, lesz még egy köröm hozzájuk, de volt ilyen szerencsére, nekem már csak fizetni kellett és felpattintani a rendszámot...
                            ptm004, sepy és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Sőt, még az is sikerült, hogy Pannonia TLF került a forgalmiba.
                              Valami pozitív csak történt a rendszerben.

Komment

Jól néz ki a géped kár, hogy nincs több kép róla. Öröm, hogy egy rendszámos géppel gyarapodott az utakon futó veterán korú gép.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X