az épített Trabantom a Wartburg futóművével
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
OT rendszám megszerzésének módja
Collapse
X
-
karezoli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehülye kérdésnek tűnik
...........igen ................karezoli kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn szívesen elősegítem az OT-minősítésedet azzal, hogy adok egy tuti eredeti lendkerekes gyújtást a VAPE-ért!!!
Az OT-ról azt gondolom, hogy egy alapból értékes és ritka motor esetében növelheti az értékét ez a minősítés.
- 3 likes
Komment
-
Noob eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok
engem is foglalkoztat a mínősítés a T1 Pannóniára, viszont akad komolyabb hiba vele, nem az eredeti motorjával van szerelve (és műszakiztatva), hanem egy 3 évvel fiatalabb T5-é
valahol valaki mondta hogy ha nem az eredeti motorjával szerelt, akkor bukás, de ha típustiszta és abból az évből származik, mint az eredeti, akkor levonással de elfogadható.
létezik valami biztosabb infó erről? az mavamsz honlapján nem találtam semmit erre vonatkozóan
köszönöm
Norbi
ilyen esetben tehát kell egy a vázzal (motorkerékpárral) azonos évben gyártott blokkot venni, adásvételivel, nembaj hogy a számok nem egyeznek a vázszámmal
a csere motorszám a veterán vizsgán kerül feljegyzésre, majd műszakin kiállított okmányok alapján a forgalmiba
elvileg így sima az ügy ha nincs meg az eredeti blokk s feltétlen vágyunk a minősítésreUtoljára szerkesztve a következő által: Noob; 2015 szept. 16, 21:06.
- 2 likes
Komment
-
Na végre hozzájutottam egy pécsi mavamsz minősítő ember válaszához, jók voltak sajnos az infóim, az ember szerint is az OT vizsgán bukás a nem évjárat azonos motor
Típusazonosságot kellene nézniük, nem? Vagy attól félnek, hogy a motort lehet, hogy nem legalább 30 éve gyártották?joker kedvelte ezt.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem gondolnám, hogy az épített Trabantom a Wartburg futóművével, most megkapná az OT-t csak azért mert akkor engedélyem volt rá, és elmúlt harminc éves !
Rosszul gondolod .
De nem mondasz semmit , -milyen lett a moci ???
- - - Updated - - -
UK, -nem jössz a vasdarabért ?
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]27501[/ATTACH]
Volt szerencsém Japán motorját "élőben" is megtekinteni, tényleg szépen megőrizték neki, sőt pár perc múlva Ő is megjelent a gép mellett! Sikerült egy pár szót váltanunk, örültem a találkozásnak!
Jó motorozást!
Japán ember megunta!
Eladó használt KAWASAKI GPZ 400 OT (muzeális minősítésű)A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
Komment