Közlemény

Collapse
No announcement yet.

OT rendszám megszerzésének módja

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Egyszerű. A te kocsid kapott? Az is egykörös..
    Csodálkoznék ha lenne ilyen korlátozás. (Bár az ország ahol élünk.......)

Komment

Ma kerestem az NKH-nál illetékes elvtársat, bocsánat urat, de nem volt benn. Majd holnap. De már tiszta ideg vagyok mit fog mondani.

Komment

Igen egykörös, de nem nincs rajtakorlátozás.

Komment

Na ma sikerült beszélnem a fószerral és azt mondta hogy ha van rendszáma akkor nincs semmi korlátozás rá.
          Az csak akkor van ha nincs semmiféle rendszáma, így a hidraulikus fékest 40 km/h-s korlátozás, a mechanikus fékest 25 km/h-s korlátozás sújtja.
          Nem teljesen értem a logikáját ennek, de az enyémre ez hálistennek nem vonatkozik úgyhogy kicsit megnyugodtam.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            azt mondta hogy ha van rendszáma akkor nincs semmi korlátozás rá.
            Miért ? Akkor már jobban fog a fék ??
            Beagle, UK és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Mondtam hogy nem értem a logikáját... meg amúgy se akartam vele kekeckedni mert tudod széllel szemben nem kéne pisilni...
              zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Ezekszerint a rendszám a fékrendszer része. Elmebaj. Persze, ne pisilj széllel szembe, de azért ők se fossanak arcba. Csomó munka van egy veteránnal, mindenki értéket teremt nem csak magának, ezt értékelni kellene, nem ökörségekkel keresztbe tenni.
                Utoljára szerkesztve a következő által: Hajtókar; 2013 márc. 05, 20:57.

Komment

Látod ezek "okosok"...És ez még csak az eleje még nem is látták az autót. Mi lesz ha szemlén majd elkezdik szétfikázni...

Komment

Hozd fel ha elkezdesz sírva fakadni az idegtől.
                    zsíráf kedvelte ezt.

Komment

széllel szemben nem kéne pisilni...
                      Hát egyféle képpen lehet Ha van nálad befőttesüveg De félre a tréfát remélem hogy minden rendben lesz!
                      sinter kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a jókívánságodat. Majd 14-én meglátom mi lesz. Azért befőttesüveget viszek magammal és ha valaki nem jól beszél majd jól nyakon öntöm...
                        zsíráf, madorka és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

ha van rendszáma akkor nincs semmi korlátozás rá.
                          Az csak akkor van ha nincs semmiféle rendszáma, így a hidraulikus fékest 40 km/h-s korlátozás, a mechanikus fékest 25 km/h-s korlátozás sújtja.
                          Ha nincsen rendszáma, azt itt a Pest megyében olyan korlátozás sújtja, hogy nem vehet részt a forgalomban.
                          sinter és mir-mur kedvelte ezt.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Én azt is hallottam , hogy ha megbukik röktön levágják a sarkát , mint az érvénytelen forgalminak .....

( a bh át szokták )
                            sinter kedvelte ezt.

Komment

Én olyat láttam, hogy a veterános hozott különböző dokumentációkat, mert nem ismerik a típusokat, nincsenek felkészülve. Ez olyan, mintha az ügyfél hozna szervízkönyvet hozzám, mert nem tudnám hogy mit kell csinálni, és az "Így gondozd a Ladádat" c. könyvből együtt silabizálva szerelnénk. Egy ilyen tudod mikor vágná le a forgalmim sarkát, fejjel beleállítanám a betonba.
                              sinter kedvelte ezt.

Komment

Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Én olyat láttam, hogy a veterános hozott különböző dokumentációkat, mert nem ismerik a típusokat
                                Ez elvárás ! És nem az ő kedvéért érdemes elvinni, hanem a kötekedések elkerülése végett.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X