Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Na ma sikerült beszélnem a fószerral és azt mondta hogy ha van rendszáma akkor nincs semmi korlátozás rá.
Az csak akkor van ha nincs semmiféle rendszáma, így a hidraulikus fékest 40 km/h-s korlátozás, a mechanikus fékest 25 km/h-s korlátozás sújtja.
Nem teljesen értem a logikáját ennek, de az enyémre ez hálistennek nem vonatkozik úgyhogy kicsit megnyugodtam.
Ezekszerint a rendszám a fékrendszer része. Elmebaj. Persze, ne pisilj széllel szembe, de azért ők se fossanak arcba. Csomó munka van egy veteránnal, mindenki értéket teremt nem csak magának, ezt értékelni kellene, nem ökörségekkel keresztbe tenni.
Utoljára szerkesztve a következő által: Hajtókar; 2013 márc. 05, 20:57.
ha van rendszáma akkor nincs semmi korlátozás rá.
Az csak akkor van ha nincs semmiféle rendszáma, így a hidraulikus fékest 40 km/h-s korlátozás, a mechanikus fékest 25 km/h-s korlátozás sújtja.
Ha nincsen rendszáma, azt itt a Pest megyében olyan korlátozás sújtja, hogy nem vehet részt a forgalomban.
Én olyat láttam, hogy a veterános hozott különböző dokumentációkat, mert nem ismerik a típusokat, nincsenek felkészülve. Ez olyan, mintha az ügyfél hozna szervízkönyvet hozzám, mert nem tudnám hogy mit kell csinálni, és az "Így gondozd a Ladádat" c. könyvből együtt silabizálva szerelnénk. Egy ilyen tudod mikor vágná le a forgalmim sarkát, fejjel beleállítanám a betonba.
Komment