Egy fasza szerelőt keresek aki tudna nekem segíteni egy-két dologban!
Köszi, csáó!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
82 találat 0.0180 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Sport CZ 175 olajszivattyú
Szeretném kérni a hozzáértők segítségét elsődlegesen Wievers -től mert már előzőkben célzott arra afránya simeringre mely gondolom az...
-
steyr 180a hengerfejtömítés
Kedves Szerelőtársak! Szeretném megkérdezni tőletek, hogy milyen megoldásokat használtatok hengerfejtömítések cserélyekor? Ugyanis nekem nagyon...
-
sziasztok - igipop
motorkerékpár szerelő lenék, meg szeretek motor diagnosztikával foglalkozni értem ez alatt oszciloszkop befecskendezés és társai röviden ennyi
-
Gépszerelő-Géplakatos
Gépszerelő-Géplakatos szakmát szereztem 1974 -ben. Azóta is szerszámgépek javításával, karbantartásával foglalkozom. Jelenleg CNC esztergagépeket...
-
stungyi‎
Sziasztok Veteránosok!
Nem kezdő motoros, de kezdő veterános vagyok. Egy érvényes forgalmival rendelkező 1972-es gyártású CZ 175/477...
-
A Skodás szerelő...
Tamás vagyok, hobbista "vér" Skodás autószerelő. Van egy 1967es Skoda 1000mb-m a mi a nagyszüleim autója volt 2002 decemberéig. Pár...Utoljára szerkesztve a következő által: lTommyl; 2013 febr. 10, 20:31.
-
T 5 Pannonia .. A kezdetek
Üdv. A tlt-s projekt kukába landolt a motor eredete miatt. A kiszemelt egy T5 vagy T1 lett.. Sikerült mind kettőből bevásárolni. A t1 egyben van...
-
"Túl csúnya élni, túl furcsa, hogy meghaljon"
Üdv!
Péter vagyok Szolnokról, korábban regisztráltam a honlapra a gépkönyvek miatt, majd egyre több érdekes hozzászólást és személyes...
-
MZ TS 125-öm van. (Bemutatkozás)
Sziasztok!
Régóta motorozom, de nem mondhatom mindennapi motorosnak magam. Most már inkább vagyok koca motoros mint régebben....
-
Lada 2105 hengerfej.
Sziasztok
Olyan problémám lenne,hogy van egy 2105-ös Ladám,hengerfej lett rajta cserélve mert szét égett két szelepem. Így bontóba...
-
Bemutatkozás - tasi20
Helló sziasztok
Taschner Bence Vagyok 18 éves 7 éves korom óta motorozok még Romet Kadettal kezdtem amit Taschner Zsolttól édes apámtól...
-
Horusz22 - a Samarás!:-)
Sziasztok!
Közel a negyvenhez járó fiatal emberke vagyok!
Igen,Én egy Lada Szamarát hajtok ezt azt bele csempészek ami gyárilag...
-
Csepel 250 motorkerékpár az év 1956
Én vagyok a Brazíliából és élek a város Rio de Janeiro, magyarul nem beszélő, én vagyok a Google fordító, így néhány hiba történne, elnézést...
-
kis béka
Üdv Mindenkinek
Üdv 8-éve motorozok 3-éve érdekelnek a veterán gépek. Jelenleg motorkerékpár szerelőnek tanulok.