Sziasztok!
Horonitz Dániel vagyok, Szegedről. Van egy simson s50b-m, amit épp felújítunk. Már csak a festés és az elektronika maradt...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
48 találat 0.0385 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Daniel012‎
-
Moszkvics 403, 407 autórádió
Sziasztok!
Egy autórádió beazonosításában kérném a segítségeteket!Milyen autóban szolgált???
Eddig Volga,Pobeda,Warszava...
-
Oszlopos fúró vétel..
Tavasszal szeretnék beruházni egy komolyabb oszlopos fúrógépbe csak nehéz a döntés milyet vegyek. Nem minden áron akarok újat venni csak a régebbiek...
-
Milyen gyújtás lehet ??
Szerintetek milyen gyújtást bütyköltek erre a Simóra ?...
-
Bemutatkozás - Imi69
Köszöntök minden fórumozót!
Én igazán nem vagyok aktív veterános, de a fiam révén kapcsolatba kerültem ezzel a szép tevékenységgel,...
-
winetu started a topic Tranzisztoros ("Gyula bá"-féle) gyújtásA következő helyen: Felújítási fogásokTranzisztoros ("Gyula bá"-féle) gyújtás
üdvözlök minden veterános cimborát
Az lenne a kérdésem hogy valaki szerelt be közületek ËÂ"Gyulabá" féle gyujtás,...
-
Órák, müszerek
Mely gépekhez valók ezek az alkatrészek.
Válaszotokat előre is köszöntem....
-
Sanzo bemutatkozója
Üdv mindenkinek!
40-es éveim elejét taposó szerviztechnikus vagyok,naponta találkozom és harcolok a modern technikával,felhasználóként...
-
1984 MZ ETZ 300, 1981 MZ TS 125 - Zigmund
28éves vagyok gyerek korom óta a benzingőz határoz meg, és abból is csak a nemesebb keveréké az igaz számomra, ez olyan mint egy jó bor, csak...
-
Hobbista bemutatkozása
Sziasztok! Zsilák Pál-nak hivnak Békés megyében Tótkomlóson lakom. 52 éves vagyok autószerelő mester a szakmám. Nagyon sok rossz autót és...
-
-
Bemutatkozás - VFM
Újként néhány szó magamról.
Budapesten lakom, kb 10 éve vettem egy MZ Trophyt és ezt szeretném felújítani és OT vizsgáztatni,...
-
müszi‎
János vagyok(müszi).Érdeklödési köröm alapvetően az elektronika,de érdekelnek a régi motorok autók is.Az oldalra épp egy ilyen témakörben...
-
BarnaPili bemutatkozása :)
Szervusztok!
Barna Istvánnak hívnak,egy dél alföldi faluban lakom,amit Derekegyháznak hívnak.Nagyapám és Édesapám révén már kiskoromban...
-
annusricsi‎
Mindenkit üdvözlök !
Annus Richárd (35) cnc gépbeállítóként dolgozom ezen témában való kutatás során jutottam el hozzátok.
...