Szervusztok!
A kezembe került,a KPM autófelügyelet által 1981.október 20.-án datált típusterv csomag,mely alapján,utánfutókat...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
39 találat 0.0667 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Che started a topic Személygépkocvsival vontatható egytengelyes pótkocsik (utánfutók)A következő helyen: Hivatalos ügyekSzemélygépkocvsival vontatható egytengelyes pótkocsik (utánfutók)
-
F131
Sziasztok! Sanyi vagyok, 42 éves. Első veterános élményem az 1991-ben vett (akkor 14 éves), és a tavaly eladott 131-es Fiat volt. Most a régiség...
-
LADA hátsó futómű
Sziasztok! Lada 1200 hátsó futómű felújításba fognék.Ha van ötlet, jó tanács, esetleg dokumentum,rajz azt köszönettel fogadnám.
-
Szilent blokk vásárlása
Sziasztok!
Tud valaki olyan üzletet, vagy műhelyt, ahol méret alapján lehet szilent blokkokat vásárolni?
Vagy gyártatni érdemes valahol?...
-
Dénesl‎
Sziasztok, Dénes vagyok, 56 éves, kiskoromtól autókkal foglalkozom, szeretem javítani az autókat, van egy 1973 - mas Zsiguli 2101 - esem, meg egy...
-
Moszkvics kilincs?
Sziasztok!
Kérlek titeket erősítsetek meg, hogy a képen szereplő kilincs egy Moszkvics 407-hez tartozik. Nekem ez a tippem de várom...
-
marci666 started a topic Lada 21011 (1300), 21013 (Lada 1200s) hátsó lámpa buraA következő helyen: Beazonosított alkatrészekLada 21011 (1300), 21013 (Lada 1200s) hátsó lámpa bura
Sziasztok!
Ismét segítségre van szükségem. A telek kipucolása közben néhány Zaporozsec alkatrész került elő. Közöttük volt...
-
Krómozott tank felújítása
Üdv!
Én egy P10-es tankot szeretnék felújítatni. Érdekelne, hogy szokták krómozni, festeni? Hova érdemes küldeni megcsináltatni?
-
Omcsesz started a topic Lada 2101-2107, 2121, Zil 130-131 szovjet gyújtótekercsA következő helyen: Beazonosított alkatrészekLada 2101-2107, 2121, Zil 130-131 szovjet gyújtótekercs
A képen lévő gyújtáskapcsoló melyik autóhoz való? Talán ZIL, de nem vagyok benne biztos......
-
misa
Berta Mihály a nevem, Kecskeméten lakom, nős vagyok, két család,és három onoka társaságában.
Magam is veterán vagyok, már ami a koromat...
-
Lencsevégre kaptam!
Az idő múlásával egyre ritkábban fordulnak elő az utcán olyan járműegyedek, amik régen az utcakép természetes részei voltak. Jártunkban-keltünkben...
- Kiemelve
-
Zim 350
Üdvözlök mindenkit!
Nem rég tettem szert egy Harkov Zim 350-re. Sajnos, egy picit le van strapálva, de már indult meg mentem is vele de megint...
-
Cikk: Nagyezsda újra otthon
A cikket itt olvashatod: http://veteran.forum.hu/content.php?...da-ujra-otthon
-
Nagyezsda újra otthon
- 5 komment
A következő helyen: A Veterán fórum cikkeiNagyezsda újra otthon
Annak idején – 2004-ben - az egyik TV csatorna és a Veszprém megyei napilap is hírt adott a vállalkozásról, de a veterános szaksajtó figyelmét elkerülte, hogy egy bátor ember úgy gondolta – s ehhez az anyagi feltételeket is megteremtette – meg kellene látogatni a Togliattiban lévő autógyárat, méghozzá azzal a Zsigulival, amelyet százezredikként küldtek hazánkba. Az autó történetének felgöngyölítéséhez átlapoztam a korabeli Autó motor újságokat is.
... -
Akos started a topic MiniTorino Extra2.; ünnepi hangulatkeltő veterántúra a veterán mackók birodalmába :-)A következő helyen: MiniTorino túrákMiniTorino Extra2.; ünnepi hangulatkeltő veterántúra a veterán mackók birodalmába :-)
Időpont: 2011. december 4. (latyakos utak esetén: december 10.)
LEZAJLOTT !
Találkozó: reggel 9 és 10 óra között,...Utoljára szerkesztve a következő által: Akos; 2011 dec. 04, 20:23.