Nagyapámtól van ez a lábvédő.
Az érdekelne, hogy ez valamilyen motornak eredeti lábvédője-e vagy csak egy házi gyártmány?
...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
195 találat 0.0414 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Eredeti-e
-
Cooter started a topic Mini cross a '70-es évekbenA következő helyen: Márkatárs kereső, klub toborzóMini cross a '70-es években
Tisztelt fórumozók !
Információkat és képeket keresnék,a '70-es évek Mini cross versenyekről és versenymotorjairól.
Még...
-
szelepsapkak started a topic Márkajelzéses lopásgátlós szelepsapkaA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólMárkajelzéses lopásgátlós szelepsapka
Márkajelzéses lopásgátlós szelepsapka készlet, ingyenes országos kiszállítással. Könnyű megrendelés, a szállítást (ha van készleten)...
-
Jawa 559
Sziasztok! Én Krikó vagyok. Már gyerekkorom óta rajongok a veterán gépekért. Főleg a nyugati gépe a kedvenceim, de nem vetem meg az európai...
-
Tank gumi
Üdvözlet mindenkinek!
Aki rakott már fel tankra gumit letudná írni, hogy a halálba lehet felrakni én már a ragasztáson is gondolkoztam.
-
Bajó öreg Wartburgja...
Sziasztok!
Bemutatkozásként annyit, hogy elmúltam 50 éves van két szép lányom, feleségem, illetve egy "öreg" Wartburg"...
-
Gyenge a motorja
Hello! Az a problémám a motorral ha berakom egyesbe és engedem ki a kuplungot nem lehet vele elindulni. Én a kuplungot találom rossznak de ha valakinek...
-
Van akinek a veterán semmit sem ér???
Most találtam ezt a képet elég érdekes az emberek gondolkodása!!!!!
Ti nektek nem érdekes??
Inkább a Méhbe mint hogy (a képhez is írták)Szétszedje...
-
Briggs&Stratton gondok
Sziasztok!
Van 3db Briggs motoros fűnyíróm (ebből az egyik már igencsak veterán korú), és mindháromnak van valami gyíkja.
...
-
Kenyérsütés rejtelmei
Ha már régi dolgokkal foglalkozunk, építgetjük szépítgetjük Őket szeretnék egy régi Magyaros dolgot a " házi kenyér " sütést...
-
Pannónia benzincsap
A nagy kérdés, ami foglalkoztat most...
Új, utángyártott gumitömítést szereltem a benzincsapba, a kar illeszkedő felületét köszörűkövön...
-
coli started a topic 1969 előtti, gömbölyű kasznis pedálos Moszkvics dísztárcsaA következő helyen: Alkatrész azonosító1969 előtti, gömbölyű kasznis pedálos Moszkvics dísztárcsa
Üdv a veteránosoknak.
Meg tudná valaki mondani hogy ezek a alumínium kiegészítők, melyik autóhoz / esetleg motor oldalkocsijához...
-
BBenyo started a topic Hogyan kezdjek neki? - Yamaha SRX-4, 1988 kozmetikázásaA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólHogyan kezdjek neki? - Yamaha SRX-4, 1988 kozmetikázása
Megvan életem első motorja
Yamaha SRX-4, 1988. A szezon után szeretném felújítani, de előtte ebben a topicban szeretném összegyűjteni azokat...
-
Trabant 601 Felújítás!
Üdv mindenkinek!
Épp egy hete kezdtem el egy 1987 Évjáratú Trabant 601 felújítását ,ami tényleg felújítás nem pedig "Gányolás"!...
-
Pannónia P10 H 1970.05. Típusjegyek
Üdvözlök mindenkit!
A címben említett Pannónia jegyeire lennék kíváncsi. Mivel előbb- utóbb teljesre szeretnénk megalkotni a gépet,...