Sziasztok!
Mai nap volt egy kis időm foglalkozni a géppel.
Leengedtem a motorból és a sebváltóból is az olajat. Iszonyat...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
72 találat 0.0525 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Alap szervízkérdések
-
steyr 180a hengerfejtömítés
Kedves Szerelőtársak! Szeretném megkérdezni tőletek, hogy milyen megoldásokat használtatok hengerfejtömítések cserélyekor? Ugyanis nekem nagyon...
-
Mtz 550
Lenne egy kérdésem mindenkihez aki tudja! Van egy MTZ 50 Traktor és a szervójával van egy kis gond, jobbra tökéletesen lehet kormányozni, de barra...
-
zetor bolt..
Tudtok olyan boltot vagy web oldalt ahol régebbi zetor alkatrészekhez lehetne jutni ?pl : zetor 5748..
-
szabi78‎
Sziasztok.
Az első veterán járművem megszerzése úgy kezdődött hogy,1995-ben megláttam egy nyitott garázs előtt elhaladva egy 1959-es...
-
traktor
sziasztok zetor és mtz traktorom van ezekhez szeretnék alkatrészkatalógusokat letölten
-
k25
Üdv! Először köszönet az oldalért.Megkaptam az emilt Csehországból k25 alkatrésszel kapcsolatban.Sok minden van.Semmi nem számít csak dohány legyen.
-
nivaronin started a topic Század traktorosok sorakozó!A következő helyen: Fórummal kapcsolatos javaslatokSzázad traktorosok sorakozó!
Üdv!Kéréssel fordulok az adminokhoz.Szeretnék egy alfórumot a szerelési kérdésekhez .A kétkerekűek alá vagy fölé.Mondjuk ilyet :traktorok...
-
gaborka‎
sziasztok!
Sikerült hozzájutnom pici pénzért egy működőképes és egy motorhibás RS 09-eshez és ezeknek a felújításához szeretnék...
-
Milyen traktor alkatrésze ez?
Üdv. mindenkinek.
Meg tudnátok mondani nekem hogy ez melyik traktor alkatrésze.
Választ köszöntem.
Szép napot....
-
Rendszám tartó tábla
Üdv minden veteránosnak.
Meg tudnátok mondani milyen traktor vagy munkagép azonosítójának a rögzítésére szolgált ez a tárgy....
-
Tamás78 started a topic Pannónia motoros kis traktor!A következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezésePannónia motoros kis traktor!
Sziasztok !
Sokat keresgéltem ,de nem találtam választ a következőre ,pedig mint ha rémlene ,hogy már szó volt róla !
Mindegy , leírom...
-
coli started a topic Katonai Mercedes Vipon vizszivattyúA következő helyen: Beazonosított alkatrészekKatonai Mercedes Vipon vizszivattyú
Jó estét minden veterános gépszerelőnek.
Meg tudná mondani valaki:egy ismerősöm kérdezi hogy ezt az alkatrész melyik géphez használták....Utoljára szerkesztve a következő által: coli; 2013 jan. 07, 11:15.
-
-
k25 felújítás
Sziasztok Péter vagyok!
Nemrég vettem egy motorhibás K25-öst! Szeretném felújítani de sajnos komplett motort kell szereznem valahonnan...