Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
57 találat 0.0089 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
kollarg started a topic Milyen kerekek? - már megint ez a kérdés...A következő helyen: Alkatrész azonosítóMilyen kerekek? - már megint ez a kérdés...
Sziasztok! Voltam a felgumizott kerekeimért, de nem értettünk egyet küllőügyben a gumissal, így át kellett másznunk a szomszédba, félrehajtani...Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 aug. 10, 14:58.
-
Alumínium forrasztása
Ezt nézzétek meg ! Figyelem ! A videón látható technológiát SZIGORÚAN be kell tartani.
A Vaterán megvehető. Én rendeltem. Majd meglátom mennyire...
-
tomcat0813 bemutatkozása
Sziasztok,
Tamás vagyok Pilisről,most csatlakoztam a csoporthoz. Vettem egy 1965-ös gyártmányú Pannónia T5 motort. Elhatároztam hogy kell...
-
Lánckerekek
Gondolom, Veletek is előfordul, hogy magában álló kislánckereket találtok műhelyürítésekkor, börzéken, esetleg a MÉH-telepen
Arra gondoltam,...
-
tpv started a topic Segédmotoros kerékpár szürke forgalmival?A következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokSegédmotoros kerékpár szürke forgalmival?
Szeretnék útmutatást kérni, illetve lenne pár kérdésem, előre leszögezem, minden téren teljesen kezdő vagyok.
A helyzet az, hogy...
-
sztropacsek started a topic Pannónia T5 lengővilla szereléseA következő helyen: Pannóniák szerelésePannónia T5 lengővilla szerelése
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy a hátsó lengővillát egy Pannónia T5H-ba hogyan lehet visszaszerelni? Elég nehézkesen megy és nem akar...
-
Aki started a topic Fellelt, patinás veterán motor tisztításaA következő helyen: Felújítási fogásokFellelt, patinás veterán motor tisztítása
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy fellelt motor megtisztításában.
Meg alarom örizni az eredeti festéket, de pincében...
-
Jawa 638 kuplung probléma
Sziasztok!
638 as 12V-os Jawa kuplunggal (5 rugós) lenne problémám. Indulásnál (még nem üzem meleg motornál) lassan kiengedem a...
-
Puch x 50-4
Jó napot,Matyi vagyok.Márkatársakat keresek.Van 1 Puch x 50-4-esem,volna egy kis problémám,hátha kiötlünk valamit.A főtengely csapágyról van...
-
Izs menesztőgumi pótlása
Sziasztok! Az izs.hu-n találtam egy régi fórumbejegyzést az Izs/DKW motorok lánckerék menesztőgumijának pótlására, Semperit ipari gumitömlő...
-
NSU Max Sebességváltó léptetővilla
Üdv. Mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni, szerintetek sebváltó léptetővillát (NSU Max) érdemes felújítatni fémszórással...Utoljára szerkesztve a következő által: supermax; 2011 dec. 05, 08:02.
-
gilersx started a topic Izs Planéta Hátsó lánckerék és fék illeszkedési probléma.A következő helyen: Izs motorok szereléseIzs Planéta Hátsó lánckerék és fék illeszkedési probléma.
Egy Izs planéta 3-as hátsó kerekével van egy olyan problémám, hogy a kerékbe berakva a fék részt van közte kb 5-7 mm illesztési hézag.
A...
-
apacsavo started a topic Izs motorblokkok szerelése és karbantartásaA következő helyen: Izs motorok szereléseIzs motorblokkok szerelése és karbantartása
.............hát kedves Márka társaim,(mert ez igen is márka!)az a helyzet hogy főtengely csapágy csere van teritéken!
A mai napon fájó...
-
sportcoupe started a topic Milyen hátsó kerék, ülés, lámpafej és szerszámos doboz?A következő helyen: Alkatrész azonosítóMilyen hátsó kerék, ülés, lámpafej és szerszámos doboz?
Ma egy kicsit lomtalanítottunk nagyapámnál és következő dolgokat találtam, de nem tudom mihez valók. Aki tud légyszives segítsen beazonosítani....
-
sportcoupe started a topic Milyen kerék? Csepel 125? 250? Victoria? Nincs rajta fékdob!(Victoria kr20 kr25)A következő helyen: Beazonosított alkatrészekMilyen kerék? Csepel 125? 250? Victoria? Nincs rajta fékdob!(Victoria kr20 kr25)
Sziasztok!
Ha tudtok légyszives segítsetek kitalálni, hogy ez minek a kereke. A fékdob hiányából azt gondolom, hogy valamilyen...
- 8 likes