Üdvözlök mindenkit.
A nevem Alexander.
Én 36 éves.
Élek Oroszországban, Moszkvában.
Én Pannonia T5 és a Duna 1973.
...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
451 találat 0.0233 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Bemutatkozás
-
bemutatkozás.
Üdvözlök mindenkit. Ismét egy olyan oldalt találtam ami végre tetszik. Hobby és egy szórakozás a motor felújítás számomra és gyermekeim...
-
doki54 started a topic Eszterga pad, régi, gépkönyvet szeretnék valakitől!!!! tip. tos-s-35 gyrtás év 1949.A következő helyen: BemutatkozásEszterga pad, régi, gépkönyvet szeretnék valakitől!!!! tip. tos-s-35 gyrtás év 1949.
Doki 54 vagyok , nagyon sokat jelentene a számomra,ha valaki tudna segiteni, nemrég vettem, és nem tudom a kezelését!!!!
S.O.S....
-
ETS kuplung beállítása
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a kuplungomat nem tudom beállítani. A főtengely végén lehúzom fixre az anyát olyan szoros hogy nem lehet...
-
Pápai veteránbörze
Üdv!
Aki szokott Pápára járni börzére, mit tud a most hétvégére tervezettről? (2013.09.15.) Meg lesz tartva? Én mindenkitől más...
-
Bemutatkozás
Szevasztok! Mezőgazdasági gépeket bütykölök időnként és szükségem van némi tanulásra, ha valami még ismeretlen számomra.
-
Közlekedési morál
Sziasztok!
Szeretnék feldobni egy kérdést, amire régóta nem találok egyértelmű magyarázatot.
Mégpedig a közlekedési morállal...Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 szept. 10, 10:27.
-
-
Cikk: Már háromezren támogatják a veterános összefogást - hosszabbítás!
A cikket itt olvashatod: http://veteran.forum.hu/content.php?...ras-folytatjuk
-
Bemutatkozás
Üdv.
Kertai Gábor vagyok Tatabányáról és a lada 2101 tipusú autómat csinálgatom de nem sok tapasztalatom van hozzá.
-
rudi07‎
Sziasztok! Csepel 125-öm van,félig űzemképes állapotban,,,
-
-
Honda CB125
Sziasztok!
Köszi hogy itt lehetek, mindjárt lenne is egy pár kérdésem. Nem régen vettem egy 125-ös Honda Cb-t elég h, a pontos évjáratot...
-
Üdv.
Fülöp Ernő vagyok Sz.Sz.B. megyéből és azért regisztráltam az oldalra, mert egy reggel arra ébredtem, hogy építeni szeretnék egy Pannóniát....
-
Bemutatkozás
Kedves Veteránosok! Új tagként a mai napon csatlakoztam hozzátok. Érdekelnek a régi motorkerékpárok és autók. Lassan két éve restauráltam...