Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
57 találat 0.0135 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Pannonia TLF váz kérdés
Sziasztok nem tudom igazábol melyik forum témához forduljak a kérdésemmel ugyhogy előre is bocsánatot kérek!
Az a gondom...
-
MZ főtengely csere
Lenne egy kis gondom a blokkal. Előre bocsájtom, az alkatrészeket nem én szereztem be, a főnökünk valami cimbije, így szent és sérthetetlen....
-
grandpa84 started a topic Pannónia szekunder hajtás, lánckerekek.A következő helyen: Pannóniák szerelésePannónia szekunder hajtás, lánckerekek.
Üdv!
Nem találtam még ilyen témát, és lenne néhány kérdésem. Az első az, hogy a T5-nél a hátsó lánckereket hogy tudom leszerelni,...Utoljára szerkesztve a következő által: grandpa84; 2011 jún. 10, 22:19.
-
Megszorult dugattyú szerelése
A napokban került hozzám egy P-10 es. Mindene megvan, első gazdás, papírok, élő tulaj, igazi sikertörténet, csak egy baja van szegénynek. Hónapokig...
-
vegh started a topic Kovrovec Orosz motorkerekpar...ki mit tud rola ide irhatja...A következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólKovrovec Orosz motorkerekpar...ki mit tud rola ide irhatja...
udv motoros barataim...en egy Erdelyi 17 eves srac vagyok es egy Kovrovec 175-os tulajdonosa...bar sokat nem tudok a motorrol de szeretem a veteran jarmuveket...
-
stalker started a topic Lánckerékgyártás (DKW NZ-IZS különböző típusok)A következő helyen: Szakemberek és műhelyekLánckerékgyártás (DKW NZ-IZS különböző típusok)
Sziasztok!
Üdv minden Márkatársnak és Érdeklődőnek! A címben említett háború előtti motorkerékpároknak gyakran olyan problémája...Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2011 máj. 05, 10:31.
-
Kilométeróra javítása
Csak egy tipp.
A kilométeróra mutatójának leszedéséhez érdemes egy szerszámot készíteni, egykoron órás kollégáim ezt használták....Utoljára szerkesztve a következő által: TZ; 2011 ápr. 10, 18:19. Oka: Másik témából emeltem ki ezeket a hozzászólásokat, ezért kezdődik ez a téma ilyen furán
-
DCS started a topic Honda cm 185 t vezérlés beállítása?A következő helyen: Honda motorkerékpárok szereléseHonda cm 185 t vezérlés beállítása?
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nem tudom, jól lett-e beállítva a vezérlés a motoromon. Még két évvel ezelőtt lett leszedve,...
-
MZ ES-TS mindenféle
Sziasztok!
Remélem vannak köztünk szakértők, akik képben vannak az MZ márkában...
Az lenne a kérdésem, hogy ha én...
-
exploited started a topic Jawa kerék? Pannónia lámpa: VT3 (T5/P10)A következő helyen: Jawa, Cz alkatrészekJawa kerék? Pannónia lámpa: VT3 (T5/P10)
Jó napot uraim.Két kérdésem lenne.Az egyik,hogy a képen látható kerék milyen tipusú Jawa-hoz való?A másik,hogy ez a hátsó lámpa milyen Pannóniára...
-
stalker started a topic Pannónia primerhajtás, kuplung, sebváltóA következő helyen: Pannóniák szerelésePannónia primerhajtás, kuplung, sebváltó
Érdeklődnék, hogy nem kompatibilisak-e a Pancsa címben említett alkatrészei más motorokkal, gányolás, kókány nélkül? Pl az IZS planétáknak...
-
nagyfékdobos started a topic Motorkuli, Duna oldalkocsi, PilleA következő helyen: Oldalkocsi, utánfutó szereléseMotorkuli, Duna oldalkocsi, Pille
Üdv Mindenkinek!
Ha bárkinek segíthetek e három járműtípussal kapcsolatban, szívesen teszem.
Üdv!
Ring IstvánUtoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2011 dec. 21, 21:51. Oka: Utólagos engedelmeddel különválasztottam a hozzászólásodat két részre (Motorkuli-adatbázis-felhívás, illetve segítségnyújtás)