Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
26 találat 0.0152 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Itt nézted? : https://bontoplaza.hu/vw-passat-32b-hasznalt-alkatresz/csomagterajto---csomagterfedel-lemez-vagy-komplett/bontott?ref=1fA0
...
-
Nagyon jó, hogy leírtad az esetedet. Ettől félek én is, hogy mi lesz, ha összetörik a gépemet. Nekem fotóim nincsenek a folyamatokról sem az...
-
Lemezjáték commented on Legyen-e „Veterán” vizsga a járművökön, vagy nem? (Avagy, mi van baj esetén)A következő helyen: nyuszifülNagyon tetszett az írásod, örülök, hogy megosztottad!
Tetszik az, hogy nyitva hagytad ezt a kérdést, én is gondolkozom rajta, valamint...
-
bokor28 commented on Gyújtáshiba, ami mindig visszatért a PannóniámnálA következő helyen: nyuszifülPár hete olvashattam Nyuszifül írását a makrancos kapcsolóról.
Ma gyújtás kihagyogat, majd egy idő után le is állt, nem indult. Mondtam...
-
Nekem csak a hátsó lámpám nem működött. Sok idő volt míg rájöttem.
Pontosabban észleltem, napokig nem törődtem vele, mert...
-
Ezt a humorosan megírt problémamegoldást elküldtem egy motoros barátomnak. Neki is ilyesmi problémája van az MZ -jével. Már egy éve nem jön...
-
CZsolti commented on Gyújtáshiba, ami mindig visszatért a PannóniámnálA következő helyen: nyuszifülKedves Nyuszifül!
Köszi az élvezetesen megírt hibakeresést. Meg kell mondjam, hogy végig - de együttérzően !!!
- mosolyogtam....
-
Hasznos tanács.Köszi.Megjegyzendő.
-
...Én erre mondjuk biztos nem gondoltam volna... a bakelit áram kivezetőre tippeltem volna a blokknál...valószínűleg azért, mert én egy olyan...
-
Nem csak a felújítás, a választékos,profi leírás is dicséretre méltó. További sok sikert.Üdv:Matuka
-
Tiszta sikerélmény!!
Amikor a TULAJDONOS meg van elégedve, az felér minden dícsérettel!!!
-
Buék Nyuszifül! Nekem is tetszik a munkád.
-
Gratulálok nagyon szép a géped nekem személy szerint még ez a tipus az egyik szivem csücske a magyar motorok között. Nagyon szép ebben a színben...