Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Most meg a szetszerelese van folyamatban ma rendeztem az inditomotort holnap remelem meg leszek az elso futomu felujitasaval mar kiszereltem .Ban benne vagy ket erdekes megoldas amihez kell celszerszamot csinalnom .
Sikerult szetszedni az elso villat es a kormanycsapagyakat ki banyaszni a vazbol .Erdekes ket simmering van egymas tetejen ,olaj ha lehet annak nevezni az nagyon keves volt benne csapagyak es simmeringek standard meretek sikerilt hajtogatni ket normalis trafo tartot sajnos nem aruljak a trafokkal ezen mind elvoltak torve .A vibraciotol ezek is es mas terto bilincsek felfogatasok el vannak torve ,nemelyiket mar heggesztettek is.A rendszam es hatsolampa tarto ,lancvedok is eltortek a csavarok korul .Azt vettem eszre hogy sokk jobban remeg mint az ujabb valtozata .Erdekes hogy a sarvedok Inox - bol vannak
Most latom vissza olvasva a hozzaszolasaimat mennyi helyesirasi hibat ejtek sajnalom es ezuttal kerek elnezest azoktol kik olvassak a hozzzaszolasaimat .Sajnos a smartfon hasznalata azzal jar hogy melleutm a billentyuzetet.Ma van a szulinapom egy kicsit levagyok torve jo lett volna haza menni egy kicsit ,itt minden ok . De meg is en erzem a szabad mozgas korlatozasat most voltam vakacion Puglia - ba nagyon szep hely meg minden de van egy kis honvagyam.De ez a tema nem ide valo .
Ma is haladtam egy kicsit vaz motor kulon sajnos a homokozos zarva agusztus 10. -ig.Akivel szoktam csinaltatni homozast cromozast horganyozast sajnos be lett oltva egy par napja ma reggeltol a korhazba van ugy nez ki ictus vagy agyhartya gyulladas ,vagy kitudja mi .sajnos.
Koszonom a jo kivansagokat sajnos a Pannoniaval nem az a gond hogy nem mukodik van rajta muszaki, biztositas a problema hogy kb egy eve hoztak egy rendeletet aminrk ertelmeben kulfoldi rendszamu jarmuvet Olaszorszgi allando lakcimmel rendelkezo egyen nem vezethet akkor sem ha Europai tagallami a jarmu.Mikor az egyeni szabadsag korlatozasaira utalok a hozzaszolazaimban erre es hasonlo korlatozasokra gondolok.Ha Uniorol beszelunk akkor ezek a dolgok szemelyigazolvany jogositvany rendszam stb nem is lenne szabad hogy kulombozzenek .Termeszetesen a multik a bankok azok igen azoknak van szabad ut nemugy az egyennek.
Sainos a videokat nem tudom feltolteni ide ,felrakom a You tube ra az en csatornamra es onnet kene atrakni a link-et csak a menete ezen muveleteknek nem mindig megy.
https://youtu.be/QuuMdCZd164 ez egy masik inditas amin mar jobb a hangja meglett heggesztve a kipufogo konyok .A baloldali kipufogobol jott az elejen egy kis fustocske de eltunt utanna olaj nem cseppent sehol tobbszor is inditottam utanna .A vazon van egy kis heggeszteni valo egy sarvedo tarto ful van letorve rola mega nyeregtartonyulvanyt meg flexeltek valoszinu valamifele alalakitast akartak eszkozolni rajta ,de nem nagy munkak .
Utoljára szerkesztve a következő által: movisz; 2021 júl. 29, 22:04.
Hat a mai napra meg csak ez hianyzott. egy kis balaset ,ma meg jonnek egy motorert amit at kellene adnom estig es meg a telokba simmeringek es olajcsere hijja van .Holnap kezdodne nekik a vakacio .
Komment