Jankó51 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Laverda 750
Collapse
X
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA fekpedalon nincs gumi az a valtokar amit a jobb oldalon van ,ugyan is itt meg forditott hejzetbe vannak a pedalok .Hat igen az aprosagok meg hatra vannak .
- 4 likes
Komment
-
[ Kedves Movisz, bármennyire is kérném, ne add kölcsön a motorodat
Egyik talin jooker megengedte a Dukati bemotorozását számomra ,a beidegződés miatt kettes fokozatig jutottam és azon szurkoltam visszaérjek probléma nélkül! Eklépesztően nyomasztó érzés:a más által szeretett járgányt felelőséggel használni !
Az idei talin Movisz engedte volna a próbakört,de a fordított kezelőszervek miatt szomorúan lemondtam a dologról.....Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2022 nov. 06, 17:23."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Ma elohoztam a raktarbol egy hatosag altal lefoglalt gepet en nalam volt egy ismerosome .A heten vettek le rola szankciot.Az ugy van hogyha csinalsz valami balhet lefoglaljak a jarmuvet de nalad haggyak de nem csinalhatsz vele semmit sot feleloseggel tartozol erte 4 ev telt el igy .A motor az egy XJR 1300 2006-os.Ma folmertem a kart .es elsonek szetszedtem a karbit össze volt rohadva hogy nem fordult a gazkar kivulrol meg nem is nezettki olyan rosszul de a belseje az nagyon trogerul ossze allt egy alapos tisztitas utan mar fenyesebb visszaraktam probaltam inditani el isindult de valami nem az igazi holnap ismet lekell szedni .
- 4 likes
Komment
-
Az xjr összeállt nagyon jol indul igazan orulok mert nagyon kiegyensúlyozott a jarasa sajnos nem tudok kisfilmet feltolteni.
De ellenben tortent egy kis gikszer a kek Laverdaval csütörtök este akartam menni egy helyre de indiitas uran ami nem is olyan siman ment a levegoztetojen a hengerfej tetejen nyomta ki az olajat .Hat masnap leengedtem az olajat es tobb mint ketszer annyi volt benne mint kellene.Termeszetesen az egyik karbiba a tuszelep nemzar rendesen meg az egyik benzin sap is atereszt mint kesobb kiderult igy szepen telement benzinnel a henger es atszivargott a karterba.Hat vegul is jol ki lett mosva a blokk belulrol.A lproblema hogy hiaba csereltem ujra a benzintut nem tart sajnos a feszket azt belepreseltek a karbiba es nen lehet cserelni bajlagoltam vele egy kicsit most ugy nez ki tart meg lecsereltem a benzincsapot ami tart csak nem szabad megfeledkezni elzarni bizt9s ami biztos alapon
- 1 like
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.A lproblema hogy hiaba csereltem ujra a benzintut nem tart sajnos a feszket azt belepreseltek a karbiba es nen lehet cserelni bajlagoltam vele"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz xjr összeállt n"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEredetileg én is így jártam a Kawasakival sokszor túlfolyt egy Suzuki fészket esztrgáltam át és utána nem volt vele probléma.Eredetileg nem volt cserélhető.....menetet vágtam a rézfészekbe és kihúzattam egy csavarral.
- 2 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe sajnos most tartok attól hogy ki tudom e venni a nelkul hogy kart tegyek benne."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Gondolom a másik két gyertya kormos azért dugtad el...............
Szerintem visszaugrottál a Laverdához .,de nem bírtam ki gonoszkodás nélkül !"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Sajnos a Laverdak az iden kesz nem lesznek.De talaltam egy motort amit mar reg keresgelek a lenyeg hogy nem hiányzik semmilyen alkatrész ami megkulombozteti a Sprint vagy a TV valtozatoktol ezt a verziot az USA-ba vittek foleg.Ez az utolso verzioja 5 sebesseges oninditos dupla bolcsovaz 12v -os .Mindennapi hasznalatra .Remelem hogy tudok kombinalni valamit vele ,csak nem mehetek ki a hazbol csutortokig mert volt egy szemmutetem es ockodnom kell a fenytol meg nem vezethetek.
- 3 likes
Komment
-
Igen csak hallottam az "olasz" ,davidsonról tudtommal nem sokáig ment a gyártásuk.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2023 okt. 22, 18:10."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
A H-D 1960-ban vette meg az Arrmacchi 50%-at majd kesobb az egeszet ami a motor gyarat illeti.Az Aermacchi a repuloirol hires nagyon jo gepeket gyartottak.Ebben az esetben a mar meglevo Ala d'oro 250 -est fejlesztik tovabb a karter marad aszarazkuplunggal a vezerlese es ahenger dugo meretek masak.74x80= 343,89 ccm .25 loero 9:1 suritesi arany 7000 ford.Az amerikai piacra csinaltak tobbnyire a GT Sprint versiot ami 3 modellvatast ert meg meg egy SX ami a kepeken lathato scrambler,Nagy sikere volt tobbnyire a Franciaknal,itt Taljanba is adtak el belole jocskan .Kesobb a H-D-t megvasarolta az A.M.F es vele egyutt az Aermacchit is 1972-ben .Kesobb jottek a ketutemu egyhengeresek 125-250-350 .Majd kesobb a Cagiva vasarolta at ezeket es meg azokon a motorokon is a gyaras elejen egyutt van a ket nev H -D Cagiva.meg a SS es SX jelolesek is.amik megkulomboztetik az enduro es az utcai valtozatokat.
- 4 likes
Komment
Komment