Feltűnt, hogy Ricsinek csak 3 téglája van. Ő az egyik legaktívabb fórumtag, ezért javaslom min. 6 téglára való felterjesztését.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Általános javaslatok a fórum használatával kapcsolatban
Collapse
X
-
Már kezdem egész jól átlátni a rendszer működését. Nem tudom átlátni a benne rejlő munkát,de valószínűsítem sok óra lehet. Biztos igaz,hogy új rendszerre volt szükség... amit sikeresen megoldottatok. Köszönet érte hogy tovább működik az oldal... s jól..Lemezjáték, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTisztelt Moderátoraink az óránk még nem lett átállítva , köszönjük.zahi kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
A műhelyben soha nem állítom át az órámat a téli időszámításra,-mert annyira úúútálom a telet,-így legalább,ha ránézek a műhelyórára egy kissé mindig nyár van,még -20 tájékán is,-egy pici morzsa a nyárból a tudatalattiban.Lemezjáték, dongos78 és 3 további látogató kedvelte ezt.
- 5 likes
Komment
-
Ennek az lett volna a lényege! a parasztbácsinak a hajnal a reggel::mert a jószágot el kell látni!
Ezt kellene belátni,ha naponta változik a napszak naponta kellene hozzáállítani az időt,néhány perc késés vagy sietés elmosódna az idő tengerében."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Szervusz Mir-mur!
A motorcsere után,nekem is nehezen ment,de addig próbálgattam míg belejöttem.Megpróbálom lépésről-lépésre leírni,hogyan csinálom.
1; Megírom a hozzászólást
2; A fénykép csatolásához bal gombbal egyszer rákattintok,a hozzászólásom mezőjében látható fényképezőgép ikonra,melynek következtében szintén a bal oldalon,de alul,megjelenik egy téglalap alakú keretben a feltölt szó.A feltölt szóra bal gombbal egyszer kattintva,beadja a azt az albumomat,ahova az elmentett képeim vannak csoportosítva.Kiválasztom a képet
Javítás:
Itt azután elment a net,majd folytatom,-ma egész nap,mint tegnap sz@rakodott,mert fújt egy kicsit a szél.
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem a mostani a jó a másik férevezetés nekem!!
Ezt az óra csavargatást én is oltári ökörségnek tartom. Amikor elkezdik magyarázni a kisváros egy évi energia felhasználásának megspórolásával, legszivesebben 2 napos munkás zoknit tömnék a szájába. Hogy fél 5-kor kiesek a munkahelyről és már majdnem vaksötét van, azonnal be kell húzódni, villanyt kell kapcsolni... biztos rohadt nagy spórolás.
Épp ezért számomra a nyári a jó. Amikor este 9 körül elég befejezni a kinti tevékenykedést, télen pedig még meló után is lenne némi kis idő erre-arra.
Na de kinek mi lenne jó...
Az tény hogy minden átállítás után legalább 1 hétig zombik vagyunk, azt se tudjuk hanyadikán van elseje..
- 6 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTisztelt Moderátoraink az óránk még nem lett átállítva , köszönjük.
Az órát a beállítások menüben Te is be tudod állítani! Bocs', ha már túl vagy rajta!
- 1 like
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHogy fél 5-kor kiesek a munkahelyről és már majdnem vaksötét van, azonnal be kell húzódni, villanyt kell kapcsolni... biztos rohadt nagy spórolás.
Személy szerint én annak örülnék, ha GMT+2-ben lennénk, tehát eggyel keletebbi időzónában. Mindig egy órával tovább sütne a nap. Furának tartom, hogy ez az igény nem egyezik mindenki máséval, hiszen, ha egyezne, akkor simán arrébb léphetnénk eggyel. Értem ugyan, hogy akkor még az iskolás gyerekek is sötétben indulnának reggel a tél közepén, de nekem például a reggeli sötét könnyebben elviselhető, mert tudom, hogy utána feljön a nap és világos lesz. Így viszont hat hónapig csak reggel látok napfényt, mindig sötétben lépek ki este a munkahely épületéből. Aztán várhatom a reggelt, hogy világosban menjek munkába, ahonnan ismét sötétben jövök ki. Szerintem depresszív ez nagyon.
A fórum motornak is van véleménye úgy látom, majd utánajárok, hogy miért makacskodik.
- 6 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMeg akartam nézni, van e valaki Dorog környékéről
A profilba belépve sem láttam. Vagy csak rossz helyen kerestem?
Komment
-
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea reggeli sötét könnyebben elviselhető, mert tudom, hogy utána feljön a nap és világos lesz. Így viszont hat hónapig csak reggel látok napfényt, mindig sötétben lépek ki este a munkahely épületéből. Aztán várhatom a reggelt, hogy világosban menjek munkába
- 1 like
Komment
Komment