Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Támogatás, adományok a Veterán fórum számára

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

OK! -t5-! most értettem meg mit irtál! bocs! Eddig tartott, míg leesett!
    -t5- kedvelte ezt.

Komment

Srácok!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, akkor kisebb összeggel be tudtok szállni a fórum tárhely költségébe. Korábban a sok letölthető anyag miatt ez több volt, mostanra évi 20.000 forintra redukálódott. Most sem kicsi egyébként a méretünk a sok fénykép miatt, de ez tök jó dolog szerintem, hogy évekre visszamenőleg is megtalálhatóak a beszélgetéshez tartozó képek.

A korábbi számlaszámom már megszűnt, privát üzentben el tudom küldeni az újat. PayPal-nak még jobban örülnék. Természetesen azon túl, hogy minden támogatásnak nagyon örülök, arra is kérlek titeket, hogy ne adjon senki lehetősége feletti összeget, mint látjátok az egész összesen sem vészes.

Az is fölmerült bennem, hogy ehhez a nem túl sok költséghez lehet elég lenne egyetlen szponzor is. Valami diszkrét reklámért cserébe, ha fizetné ezt a díjat, akkor akár a számlát is kérhetné a saját nevére. (Ez csak jövő ilyenkor lesz ismét aktuális.) Ezen felül pedig néhány tálca sörrel, ha hozzájárulna a nyári találkozóhoz, akkor egészen rendben is lennénk. Nem találtam ki ennek a részleteit, de ha valakinek beindítja a fantáziáját, akkor keressen meg bátran.

Nagyon köszi!
      Atti69, Che és mir-mur kedvelte ezt.
      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Valami diszkrét reklámért cserébe,
        A címoldalon egy teljes felület, + minden oldalon egy fél oldal + minden témánál egy negyedoldal, ++++++..... Szerény kis cégemnek !
        Atti69 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

A címoldalon egy teljes felület, + minden oldalon egy fél oldal + minden témánál egy negyedoldal, ++++++... Szerény kis cégemnek !
          Jó hát, akkor a néhány tálca sört is értelmezhetjük fejenként.
          UK és Atti69 kedvelte ezt.

Komment

PayPal-nak még jobban örülnék
            Az mi ? Küld el a számlaszámot !
            Che és TZ kedvelte ezt.

Komment

privát üzentben el tudom küldeni az újat
              Nekem is küld el a számlaszámot!
              Che és TZ kedvelte ezt.

Komment

Szervusz TZ!

Kérem én is a számlaszámot,privátban!Úgy gondolom egy "pólónyival" támogatom a fórum működését,-bár számomra sokkal többet jelent és ér,de ha többen is csatlakoznak (és miért ne),akkor már "dombon lesz a tanya".

Ne haragudjatok rám,de én azt sem tudom mi az a paypal,-bár qrva jól hangzik,de én ilyen gyümölcsöt nem ismerek (az utóbbi csak a humor kedvéért).

Üdvözlettel:Che
                sepy, CZsolti és TZ kedvelte ezt.

Komment

Tekintettel arra, hogy hozzászólásaim jelentős tárhely igénnyel bírnak, ezért elemi kötelességemnek tartom elkérni a számlaszámodat privátilag.
                  wsievers, Che és TZ kedvelte ezt.

Komment

Tekintettel arra, hogy hozzászólásaim jelentős tárhely igénnyel bírnak, ezért elemi kötelességemnek tartom elkérni a számlaszámodat privátilag.
                    A képek foglalnak csak számottevő helyett. Szövegelni lehet ingyen.

Komment

Szia TZ!

Én is szívesen utalok, ha küldesz nekem számlaszámot, akár privátban is!

Üdv: Lemezjáték

Komment

Én is beszállnék, kérek szépen számlaszámot.
                        A palit nem ismerem én sem.

Komment

Nagyon segítőkészek vagytok, köszönöm!

Majd figyelgetem a számlámat és szólok, ha összejött a 20.000Ft. Ami többlet esetleg keletkezik, azt majd sör formájában leviszem a találkozóra.

Komment

Ami többlet esetleg keletkezik,
                            Azt tedd el tiszteletdíjként ! Szerintem ezzel más is egyetért, hogy sok energiát fektettél eddig is a fórumba, tehát a sört megihatod otthon.

Komment

Azt tedd el tiszteletdíjként ! Szerintem ezzel más is egyetért, hogy sok energiát fektettél eddig is a fórumba, tehát a sört megihatod otthon.
                              Áá, azt a sok energiát nem tudjátok megfizetni.

De köszi!

Komment

TZ. Add a paypal címet. Én is segítek.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X