Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Lehet valami történhetett az elejével mert a két lámpa üvege nem egyforma és ha jól látom nem is jól áll. És ezen gondolaton elindulva lehet cserélték a hűtőkeretet.
Sikerült beszkennelni jó minőségben. Olvasható lett egy felirat is az elején. STUDEBAKER vagy valami ilyesmi, illetve még két másik kép erről az autóról. Talán így már felismerhetőbb.
Ja mégvalami. Tudja-e esetleg valaki hol van a 806-os út, mert ma már nincs ilyen jelzésű, legalábbis sehol nem találni róla semmit, nekem az a gyanúm a tábla alapján, hogy a mai 811-es út lehet az és talán Felcsúton készült a kép
Utoljára szerkesztve a következő által: gilersx; 2015 márc. 02, 20:31.
ezt nem tudom biztosan , de este lesz kitől és megkérdem .
Viszont ez egy jó téma , erről lehet vitatkozni . Mert -mi a külömbség ezen illető és a börzére ( találkozóra , falunapra ...stb ) veteránnal kilátogató és annak csomagtartójáb alkatrészeket áruló kolléga közt . Esetleg aki ezt mindig így csinálja ...
Aztán meg mit vét ez a fickó , papírszalvétával rongálja a gépét ?
Viszont akkor a Prága szippantós OT vel melózhat ?
Ezért ám simán feljelenthetik, és fuccs az OT rendszámnak.
miért is?
A tulajdonos árul, mozgóboltjának alapterülete nem haladja meg a 400m2-t és feltételezem működési engedélye sincs.
tehát max megbüntetik, "oszt jól van"
És hova dugja be az on-line pénztárgépe dugóját ? Egyébként sem értem mi ez a nagy cécó a vasárnap körül ? A vasárnapi robotoltatás a rohadt nagy demokrácia terméke !" Ha nem tetszik mehetsz " Idejöttek a multik, kaptak mindenféle mindenfélét, aztán verik magukat. Igaz, már felnőtt úgy egy generáció , hogy vasárnap is van minden mint karácsonykor. Az öregebgje tudja jól, hogy ez régen nem így volt. Vasárnap pihi, minden második szombat szabad. Én úgy gondolom, hogy a bolti melósnak is jár a vasárnap !
Komment