Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lencsevégre kaptam!

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ha jó tévedek , ez egy ADLER STANDARD 6S!
    Hasonló de szerintem a lökhárító és a hűtőkeret nem egyezik.
    (ezek a mai autók mind egy kaptafára készülnek, bezzeg régen... )

Komment

Lehet valami történhetett az elejével mert a két lámpa üvege nem egyforma és ha jól látom nem is jól áll. És ezen gondolaton elindulva lehet cserélték a hűtőkeretet.

Komment

Valószínű abban az időben még nálunk sem problémáztak az amerikai autó lámpáján örültek ha világít.

Komment

Sikerült beszkennelni jó minőségben. Olvasható lett egy felirat is az elején. STUDEBAKER vagy valami ilyesmi, illetve még két másik kép erről az autóról. Talán így már felismerhetőbb.
          Click image for larger version

Name:	Első album (1).jpg
Views:	1
Size:	196.5 KB
ID:	143837Click image for larger version

Name:	Első album (7).jpg
Size:	188.7 KB
ID:	143838Click image for larger version

Name:	Első album (16).jpg
Size:	190.9 KB
ID:	143839

Ja mégvalami. Tudja-e esetleg valaki hol van a 806-os út, mert ma már nincs ilyen jelzésű, legalábbis sehol nem találni róla semmit, nekem az a gyanúm a tábla alapján, hogy a mai 811-es út lehet az és talán Felcsúton készült a kép
          Utoljára szerkesztve a következő által: gilersx; 2015 márc. 02, 20:31.

Komment

Az a 3. kép készülhetett akár Székkutason is hol még ma is ilyen szélmalom maradványa látható!.

Komment

Ez egy TAXI , van rajta taxióra . Itt van ---1927 es --a jellegzetes kerekek árulkodnak .

A lámpa üvegek egyformák , csak elfordult az egyik .File:1927 Studebaker-2.jpg - Wikimedia Commons
              Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 márc. 02, 21:02.

Komment

Az a 3. kép készülhetett akár Székkutason is hol még ma is ilyen szélmalom maradványa látható!.
                Talán pont itt?
                Click image for larger version

Name:	malom.jpg
Size:	205.1 KB
ID:	143840

- - - Updated - - -

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ez egy TAXI , van rajta taxióra .
                Lehetséges, mama mesélte, hogy sofőrködött, és a hosszú utakra gyakran magával vitte dédnagymamámat is.

Komment

Igaz,hogy nem én kaptam lencsevégre de tele vannak a hírek ezzel az OT-s bömössel:
                  A "csomagtartóbolt" vasárnap is nyitva egy Tescónál - Hir24

Komment

OT-rendszámos mozgóbolt?

Minden esetre stílusa az van.

Komment

Ezért ám simán feljelenthetik, és fuccs az OT rendszámnak.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

ezt nem tudom biztosan , de este lesz kitől és megkérdem .

Viszont ez egy jó téma , erről lehet vitatkozni . Mert -mi a külömbség ezen illető és a börzére ( találkozóra , falunapra ...stb ) veteránnal kilátogató és annak csomagtartójáb alkatrészeket áruló kolléga közt . Esetleg aki ezt mindig így csinálja ...

Aztán meg mit vét ez a fickó , papírszalvétával rongálja a gépét ?

Viszont akkor a Prága szippantós OT vel melózhat ?

szerintem rágjuk kicsit ezt a csontot ......

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ezért ám simán feljelenthetik, és fuccs az OT rendszámnak.
                          miért is?
                          A tulajdonos árul, mozgóboltjának alapterülete nem haladja meg a 400m2-t és feltételezem működési engedélye sincs.
                          tehát max megbüntetik, "oszt jól van"

Komment

Nekem úgy rémlik, hogy kereskedelmi tevékenységet nem folytathat veterán járművel. Itt tényleg jó példa a szippantós Praga.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

nem haladja meg a 400m2-t
                              max megbüntetik, „oszt jól van”
                              És hova dugja be az on-line pénztárgépe dugóját ? Egyébként sem értem mi ez a nagy cécó a vasárnap körül ? A vasárnapi robotoltatás a rohadt nagy demokrácia terméke !" Ha nem tetszik mehetsz " Idejöttek a multik, kaptak mindenféle mindenfélét, aztán verik magukat. Igaz, már felnőtt úgy egy generáció , hogy vasárnap is van minden mint karácsonykor. Az öregebgje tudja jól, hogy ez régen nem így volt. Vasárnap pihi, minden második szombat szabad. Én úgy gondolom, hogy a bolti melósnak is jár a vasárnap !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Én úgy gondolom, hogy a bolti melósnak is jár a vasárnap !
                                Köszönöm , az asszony nevében is

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information