Én meg megnézném azt az 56 ost
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Kár hogy sokszor az idősek túlárazzák a portékákat és így az enyészetté lesz sok megmenthető dolog
- 4 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn ezt a Trabit fotóztam Kőbányán:[ATTACH=CONFIG]19005[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19006[/ATTACH]
Már több mint tíz éve áll itt egy helyben. Már többször felvettem a kapcsolatot a gazdájával,aki nem akar megválni tőle,pedig már 80 felett van. (szerintem) Lassan már nem is éri meg vele foglalkozni.. (sajnos)
Komment
-
gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA tipust valaki felismeri?
[ATTACH=CONFIG]26637[/ATTACH]
Ha jó tévedek, ez egy ADLER STANDARD 6S! Utána néztem 1928-ban és 1937-ben adtak el belőle a legtöbbet. Tehát az időpont még stimmelhet is.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Sikerült beszkennelni jó minőségben. Olvasható lett egy felirat is az elején. STUDEBAKER vagy valami ilyesmi, illetve még két másik kép erről az autóról. Talán így már felismerhetőbb.
Ja mégvalami. Tudja-e esetleg valaki hol van a 806-os út, mert ma már nincs ilyen jelzésű, legalábbis sehol nem találni róla semmit, nekem az a gyanúm a tábla alapján, hogy a mai 811-es út lehet az és talán Felcsúton készült a képUtoljára szerkesztve a következő által: gilersx; 2015 márc. 02, 20:31.
- 2 likes
Komment
-
Ez egy TAXI , van rajta taxióra . Itt van ---1927 es --a jellegzetes kerekek árulkodnak .
A lámpa üvegek egyformák , csak elfordult az egyik .File:1927 Studebaker-2.jpg - Wikimedia CommonsUtoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 márc. 02, 21:02.
- 1 like
Komment
Komment