Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Valóban de ez volt a valóság! Az idei évre viszont Júl utolsó hétvégéjén csak jó idő lehet országosan

Komment

Ma volt egy kis idom mentem egy kort 150 km a bejaratos motorra hideg volt de szep napsuteses ido volt Click image for larger version

Name:	IMG_20241123_130737905.jpg
Views:	166
Size:	1,001.0 KB
ID:	234292 Click image for larger version

Name:	IMG_20241123_130744326.jpg
Views:	165
Size:	986.3 KB
ID:	234293 Click image for larger version

Name:	IMG_20241123_130810055.jpg
Views:	163
Size:	989.0 KB
ID:	234294 Click image for larger version

Name:	IMG_20241123_130758321.jpg
Views:	154
Size:	983.3 KB
ID:	234295

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        hideg volt de szep napsuteses ido
        Azt hiszem sokan irigylünk most. Nálunk pl reggel még hó is esett. Aztán délután a napsütésben elolvadt a tegnapi mennyiséggel együtt.

Komment

Ma is tudtam menni ady kis kört,nagyon jo ido volt 18-20 fok napsutes Click image for larger version

Name:	IMG_20241227_162529771.jpg
Views:	151
Size:	737.3 KB
ID:	234576 Click image for larger version

Name:	IMG_20241227_161521979.jpg
Views:	122
Size:	975.3 KB
ID:	234577 Click image for larger version

Name:	IMG_20241227_161802018.jpg
Views:	124
Size:	944.2 KB
ID:	234578 Click image for larger version

Name:	IMG_20241227_162320257.jpg
Views:	136
Size:	970.2 KB
ID:	234579 Egy beharangozott naplemente

Komment

Zsoltikám nálunk elég ramaty idő volt kis széllel kicsit több mint fagypont felett.

Komment

Click image for larger version

Name:	IMG_20241230_131230813_MF_PORTRAIT.jpg
Views:	121
Size:	876.3 KB
ID:	234663 30.an volt au utolso korom Grado es környéke 200 km igy le is teszteltem a fogyasztasat a motornak .Ami nagyon jo atlag mert ezen tavon főút,varisi ,es egy kis autopalyas rohanas max 130-140.a 200 km -t 11 literrel megjartam.Utanna sajnos estétől belazasodtam es 40 fok meg sohasem voltam lazas ,masnap beszedtem egy Tachipirina nevezetu gyogyszert amire en allergias vagyok es lett belole nem kis problemam majd meg fulladtam shock anafilattico vagy valahogy igy irjak , Click image for larger version

Name:	IMG_20241231_155657764.jpg
Views:	126
Size:	532.2 KB
ID:	234664 Click image for larger version

Name:	IMG_20241231_155502997.jpg
Views:	125
Size:	717.9 KB
ID:	234665 telelettem ilyen kiutessel bedagadt a torkom a pittyem ugy neztem ki mint akit osszevertek.Ugy hogy vigyazzatok sosem tudni mi okoz problemat.Ma itt jo az ido de meg nem jol vagyok pedig lehetne menni egy kort.

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                pedig lehetne menni egy kort.
                A két "pöttyös" kép elég ijesztő, úgyhogy azzal csak várj még egy keveset. Jobbulást!

Komment

Kellemes ünnepeket minden kedves Fórumtársnak!
                  Indul a szezon.
                  A tavaly őszi időjárás okán több mint 10 liter keverék a nyakamon maradt. Tervezem, hogy kisebb adagokban "hozzácsalom" a friss keverékhez. Az arányt még nem döntöttem el: nagyfröccs, kisfröccs, hosszúlépés???
                  Apám szerint anno: ha a rossz bort úgy akarod feljavítani, hogy jó borral kevered, soha nem a rossz fog megjavulni, hanem a jó leromlani.
                  Meglátjuk, ám ha van ellenjavallat, azt feltétlen írjátok meg!

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Meglátjuk, ám ha van ellenjavallat, azt feltétlen írjátok meg!
                    A benzin nem romlik meg ! A régi időkben sokan ülepítették hónapokig az üzemanyagokat és a felső részt használták . Mint a borokat : lefejtették, így a koszos kutak lomja lennmaradt az edény alján.

Az adalék és a keverékolaj a probléma ,leülepedik . Tehát ha nem dugította el a karbidat annyit javasolok engedd le és jól rázd fel ,hogy a keverőolaj ismét oszoljon el ,ezután simán használhatod tovább !
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      em romlik meg !
                      mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A benzin nem romlik meg !
                      Muzsika füleimnek!
                      A felrázás nem probléma, még a kannában van. Köszi!

Komment

Az arányt még nem döntöttem el: nagyfröccs, kisfröccs, hosszúlépés???
                        Azért a csökkenő üzemanyagárak miatt én azt javaslom, hogy inkább hosszúlépésben adagold. Legalább ennyi haszna lenne a helyzetnek. Nekem is meg kéne tankolnom legalább két gépet most, hogy 600 Ft alatt van
                        Így tudok menni is egy kicsit. Ma nem tudtam kihasználni a jó időt, mert egyéb más mellett krumpli vetés volt, talán majd holnap.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          inkább hosszúlépésben adagold
                          Gondoltam lássuk, mi az igazság, nem kevertem bele friss benzint, kizárólag a tavaly őszivel öntöttem fel Mátéapu útmutatása szerint, rázogatás után.
                          A gép pöccre indult és végig jól teljesített (hiába no: az érett benzin nem hazudik).
                          Tanulság: télen keverék lehetőleg tankban se, karburátorban meg semmiképpen csak kannában.

Komment

Ahogy előhoztam a két kiválasztott gépet láttam, hogy nekem sem fog kelleni tankolnom. A P10-est még március elején teletankoltam, az MZ-t nem tudom mikor, de abba sem fért volna sok. A Pannóniával mentem egy 75 km-es kört, a MZ-vel csak egy tiszteletkört. Amúgy az rendetlenkedett is az elején, mert a benzincsap karja alatt szivárgott a keverék, majd a porlasztó is túlfolyt, de szerencsére némi csavarhúzós ütögetés után ez meg is szűnt. Ez mondjuk a benne hagyott keverék miatt lehetett. Mindenfelé motorosokkal találkoztam, remélem az idő kegyes volt mindenkihez, aki ma motorozni szeretett volna.
                            A Bakony széle P10-el. Click image for larger version

Name:	IMG_20250420_152703[1].jpg
Views:	160
Size:	1.06 MB
ID:	234951

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              A Bakony széle P10-e
                              Szép az idő, a táj és a motor (bocs a sorrendért)

Komment

Köszönöm szépen! Nem szoktam megállni egy fénykép kedvéért, viszont ez amúgy is tervezett megálló volt félúton, a látvány pedig adta magát, hogy megörökítsem.
                                bocs a sorrendért
                                Nincs semmi baj a sorrenddel.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X