Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás- motorépités - Süge

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok!

Tisztelettel kérdezem,maradt e még a "cupákon",egy kis rágni való,mert olyan jól elvagytok,-mint az ovisok a bi-bi,-bá-bá-val.Amennyiben ezt az energiát,olyan hasznos dolgokra fordítanánk,mint a veterán járművek egyszerűsített forgalomba helyezése,vagy a rendszámozással,műszaki vizsgával,kapcsolatos kérdések,-a motorizált társadalom számára könnyítést hozó megoldások kikövetelésére,-lehet sokkal előbbre lennénk.

A fórum taglétszáma,meghaladta a 4 000-főt,ha komolyan vennénk,ez már mozgalom,ha egy húron pendülnénk,talán el is lehetne érni valami jót,valami olyat,amitől,-tényleg szebb az élet!

Üdvözlettel:Che

Komment

majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Béke veled:
      Mégis csak megmérgezett

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A fórum taglétszáma,meghaladta a 4 000-főt
      Ha megnézed a taglistát, talán 100-200 fő az akinek 1 hozzászóláson kívül ( ami a regisztráláshoz szükséges bemutatkozás ) több van. Így nem lesz forradalom !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        talán 100-200 fő
        100-200 fő az rengeteg.
        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          100-200 fő az rengeteg.
          Egy metrókocsiban ! De nem a világot megváltani.

Komment

Ezzel talán börzéken meg találkozókon lehetne kampányolni, ott viszonylag kis helyen sok veterános jön össze, ezért hatékony is lehetne a kezdeményezés.
            Körbe kellene járni a témát hogy milyen formába valósítható meg az akció
            You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Kicsi országunkban a 100-200 ember is tud világot váltani megfelelő akarat kérdése, egyetlen baj van csak, hogy a megfelelő akaratunk nem ér fel a mi kis országunk bürokráciájával szemben.

Komment

Kakas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Kicsi országunkban a 100-200 ember is tud világot váltani megfelelő akarat kérdése,
                Bocsika ! A tagok motorjairól készült naptárhoz, már csak nem kellene nagy szerveződés. Még sem bírjuk összehozni, pedig mindenki helyesli. Ennyi !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Mégis csak megmérgezett

Ha megnézed a taglistát, talán 100-200 fő az akinek 1 hozzászóláson kívül ( ami a regisztráláshoz szükséges bemutatkozás ) több van. Így nem lesz forradalom !
                  Ha ilyen "szívélyes" lesz az új tagok fogadtatása mint amilyenre a jelen téma sikeredett, nem is nagyon leszünk többen.
                  Utoljára szerkesztve a következő által: supermax; 2012 aug. 09, 09:07.

Komment

Süge eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    válalom,hogy bűnös vagyok.
                    Feloldozlak a nagy T-8 rozsdás váza+a kotyogós villanyak+és a meg-nem-lelt hangképző nevében!
                    Penitenciádként meg kell jelenned vele -ha elkészült- egy hazai találkozón.

Láttam én már itt a neten, halomba rakott pancsi-alkatrészhegyet, amit a gazdája összehordott, két forgalmival is árulva...

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      100-200 fő az rengeteg.
                      A pontosság mindennek előtt ! Megszámoltam. 144 tag van, akinek 10 hozzászólástól több van. ( A 4000-ből ! ) Külön gratulálok PI- nek aki a sorrendben a 100. , és ApaE-nak , aki csúcstartó. ( a statisztika javulhat, mert volt néhány tag kerek 10 hozzászólással, akiket még nem számoltam bele )

Fú ! Hogy tudok saccolni ! A 144, az majdnem a 100-200 nak az átlaga

Komment

Szerintem aki 10 alatt van pl fél éve vagy 1 éve azokat törölni lehetne inaktivitás miatt.

Erről a naptárról nem hallottam, van sok nyomdával kapcsolatom. Csináljatok egy albumot és oda töltsétek fel a jó minőségű képeket, szerintem motoronként max 2t és önkényesen kiválogatjuk a legjobbakat
                        Ezt fel tudom ajánlani.

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Csináljatok egy albumot
                          aki akart képet feltenni annak vannak az albumában képek

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Szerintem aki 10 alatt van pl fél éve vagy 1 éve azokat törölni lehetne inaktivitás miatt.
                            Túl sok helyet foglalnak a szerveren?
                            Borzasztó kellemetlen tud lenni például, amikor hosszú ideig nincs lehetőséget megnézni a leveleidet, aztán mikor megtennéd, kiderül, hogy törölték a fiókodat inaktivitás miatt.
                            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ez csak egy javaslat. Egyébként 10 alatt szerintem nem sok levelet kapsz felette meg nem törölnének...

Komment

Szervusztok!

Sajnálom,hogy a tegnapi hozzászólásom után,"csak ennyi jött le".Úgy gondolom,hogy minden közösség,elsorvadását,a pitiáner személyeskedés és a ki a "tökösebb-tökös",személyeskedések,elhatalmasodása okozhatja.Nagyon remélem,hogy mi,nem esünk ebbe a hibába.A fórumnak sokkal többnek kell lennie annál,hogy személyeskedésekbe fulladjon és minden apróságon egymás torkának ugorjunk.Abban igazat kell adnom,hogy a négyezerből,kevesen aktívak,de ha csak arról folyik,a beszélgetés,hogy a "csavar,hatos,vagy nyolcas",vagy a kék szín,-"kék e,vagy esetleg,egy kissé kékebb",addig nem is leszünk mozgalom.

Az ember,igen önzővé van megcsinálva,de bármilyen önző is,egymagában nem életképes,-mondhatnám,-"egyedül nem megy".Nagyon jó lenne,ha a fórum mozgalommá tudna válni és olyan célokért küzdene,melyet az előző hozzászólásomban említettem,-túl azon,hogy én egyáltalán nem akarok forradalmat,csak "helyet akarok magunknak a nap alatt".

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X