Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Sziasztok! Nekem is ez a fűtött műhely kellene, de elhatároztam magam, hogy márciusban toldás lesz. Már meglévő műhelyhez szeretnék építeni egy 4.5*6.4m-es toldatot. Azért is kell mert ott szeretnék airbrushozni, festeni, lakkozni.
Oda viszont teszek kályhát, így jövő télen heppy lesz a helyzet. Kedvemre pakolok szét mindent nem mondja a fater, hogy mán megin nem tudok tőled flexőni büdös kölök. Na azért nem olyan veszélyes a helyzet, de akkoó is!! Ami az enyém az az enyém és kész. Úgyhogy nekem is tavasz lesz az összeépítés ideje. ÓÓ alig várom, hogy tavasz legyen.
Üdv.
Nekem a hátsókonyha elég jó, csak a 750-est nehéz átfűzni a a szabvány kisméretű ajtón(ezt akarom orvosolni tavasszal-A motor szélesebb mint az ajtó )
Sajnos az asszony száműzött a nappaliból, pedig ott volt a Dnepr az elején...jobban szerettem a tévét is arról nézni...
A berendezés egy satupad-bakköszörű-ívhegesztő kombinált egység, retró 3 ajtós fém üzemi öltözőszekrény, egy méterszer méteres vasasztal, mosogató
A méret 4m*3m, bent áll még a Czetka, az Izs(már ami még egyben van belőle), Dnepr és még így is van úgy 2*2 méter szabad terület XD
Fűtés van
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 08, 21:25.
Komment