Ez igaz Nem is szabad úgy bánni velük, lelkük van
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Simson felújítás - Bandido
Collapse
X
-
Na István!!! 10%-ék, az azt jelenti, ha jól emlékszem 40,000Ft-ért volt meghírdetve, akkor már csak 36,000Ft, de 21:00-ig lealkudjuk neked 25,000Ft-rakorompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz izsem is olyan, mint egy jó asszony...csak simogatásra indulkorompaiistvan, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
Sziasztok! Nekem is ez a fűtött műhely kellene, de elhatároztam magam, hogy márciusban toldás lesz. Már meglévő műhelyhez szeretnék építeni egy 4.5*6.4m-es toldatot. Azért is kell mert ott szeretnék airbrushozni, festeni, lakkozni.
Oda viszont teszek kályhát, így jövő télen heppy lesz a helyzet. Kedvemre pakolok szét mindent nem mondja a fater, hogy mán megin nem tudok tőled flexőni büdös kölök. Na azért nem olyan veszélyes a helyzet, de akkoó is!! Ami az enyém az az enyém és kész. Úgyhogy nekem is tavasz lesz az összeépítés ideje. ÓÓ alig várom, hogy tavasz legyen.
Üdv.
- 3 likes
Komment
-
Bandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJólenne ha nekünk is lenne fűthető műhely
Sajnos az asszony száműzött a nappaliból, pedig ott volt a Dnepr az elején...jobban szerettem a tévét is arról nézni...
A berendezés egy satupad-bakköszörű-ívhegesztő kombinált egység, retró 3 ajtós fém üzemi öltözőszekrény, egy méterszer méteres vasasztal, mosogató
A méret 4m*3m, bent áll még a Czetka, az Izs(már ami még egyben van belőle), Dnepr és még így is van úgy 2*2 méter szabad terület XD
Fűtés vanUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 08, 21:25."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 5 likes
Komment
-
Már csak 36.000 a Simson...hm...
Viszont még mindig nem jöttek az oldalkocsimért, így pénz nélkül nem állok neki alkudozni.
Bandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKérdezem én, nem gáz az, ha más tolja „a jó asszonyt” ???
Ja, és oda-vissza kb. 200 km, jobb pontosítani. 30ért elhoznám szerintem, mert egy 10est megeszik a Vito, amit kölcsön tudok kérni szállítani.
- 2 likes
Komment
Komment