Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Látom neked is a téli időjárás ami utadat állja. Átérzem a helyzetet, mert amilyen szellős garázsunk van, felfűteni nem lehet. Pedig a hideg téli estéken volna mit bütykölni nekem is!
Szia Dott. Hát igen, egy cipőben járunk...Jólenne ha nekünk is lenne fűthető műhely..Mondjuk a garázs fűthető, csak oda nem lehet felszerelni a satut, meg ha benn az autó akkor nincs hely. De nem szomorkodok miatta, holnap ha megjövök a melóból, szétszedem a teleszkópokat
Nekem egy garázs jutott "műhelykén". Ha egy két veterános látná, hogy kb mekkora helyen újítottam fel nem egy motor blokkját (simson, Pannónia) nézne egy nagyot. A szándék a fontos, másnak még garázsa sincs, így én ennek is örülök, s álmodok majd egyszer egy nagyméretű műhelyről.
Én sem panaszkodok, mivel én is faházban szoktam szerelgetni, de megmerném kockáztatni, hogy tisztábbak a cuccaim a motorhoz, mint egy két olyan embernek, akinek nagy műhelye van Mindenre figyelek, és inkább 3*is ellenőrzöm magam és a munkám, na meg a tisztításról ne is beszéljünk....
Komment