Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson felújítás - Bandido

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sikeresen megérkezett az enduró hátsó teleszkópom, állítható két fokozatban, ja és GYÁRI Holnap nekiállok szétszedni, ha gondolod teszek fel képet
    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Minden ilyet szívesen megnézek...olyat még nem szedtem szét

Csak nagyobbal volt eddig dolgom

Komment

Holnap fényképezek neked akkor István Amúgy nem nagy ördöngősség...

Komment

Sem az első, sem ahátsó nem az..még a gyújtás sem, csak oda kell figyelni egy picit

Komment

Így igaz, ennyi a lényeg Szívem szerint már most nekiállnék, de a faházba nincs világítás, a garázsba meg nem tudom felrakni a satut sehova

Komment

A világítás a legkevesebb...steklámpa?

Nálam a hideg az, ami jobban vissza tart a bütykölgetéstől, pedig ilyenkor lehetne ezzel-azzal elmolyolni.

Komment

Hát ja, ez így igaz, én is ha tehetném, egész nap foglalkoznék a motorral, de így sajnos csak néha néha van időm rá

Komment

Látom neked is a téli időjárás ami utadat állja. Átérzem a helyzetet, mert amilyen szellős garázsunk van, felfűteni nem lehet. Pedig a hideg téli estéken volna mit bütykölni nekem is!
                  Bandido kedvelte ezt.

Komment

Szia Dott. Hát igen, egy cipőben járunk...Jólenne ha nekünk is lenne fűthető műhely..Mondjuk a garázs fűthető, csak oda nem lehet felszerelni a satut, meg ha benn az autó akkor nincs hely. De nem szomorkodok miatta, holnap ha megjövök a melóból, szétszedem a teleszkópokat

Komment

Nekem egy garázs jutott "műhelykén". Ha egy két veterános látná, hogy kb mekkora helyen újítottam fel nem egy motor blokkját (simson, Pannónia) nézne egy nagyot. A szándék a fontos, másnak még garázsa sincs, így én ennek is örülök, s álmodok majd egyszer egy nagyméretű műhelyről.
                      Bandido kedvelte ezt.

Komment

Nálam még minden udvari cucc, meg virágok is be vannak pakolva, semmi helyem sincs

Fűtés nincs, bár többször terveztem, hogy beüzemelek egy kis kályhát

Komment

Én sem panaszkodok, mivel én is faházban szoktam szerelgetni, de megmerném kockáztatni, hogy tisztábbak a cuccaim a motorhoz, mint egy két olyan embernek, akinek nagy műhelye van Mindenre figyelek, és inkább 3*is ellenőrzöm magam és a munkám, na meg a tisztításról ne is beszéljünk....

Komment

Én is szeretem tisztán tartani a szerszámokat, a gépeket méginkább
                            Bandido kedvelte ezt.

Komment

Mindennek megvan a módja

Komment

Nálam inkább kíméleti szempont, mert ha állandóan dzsuvásan dobálnám le, már rég vehettem volna másikat.
                                Bandido kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X