mittom eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia T5 felújítás
Collapse
X
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocs',hogy beleszólok,de (tudtommal) a belpiacin festve,az exporton polírozva volt.
Komment
-
mittom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég festve nem láttam, csak hallottam rólamittom kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Helló!Én is küldenék néhány képet az eddigi tevékenységeimről.Tavaly augusztusban kezdtem el a szétszerelést,addig csak várta a sorsát.A motor üzemképes és használható állapotú volt.18000km-t ment élete során.Decemberben elkészült a szemcseszórás.A fényezést egy autófényező műhelyre bíztam és már el is hozhattam a nagy részét.Mindent annyi darabra szedtem szét amennyire csak lehetett,vagy még többre..
- 6 likes
Komment
-
Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA motor üzemképes és használható állapotúZsolt27 kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Sziasztok Fórumtársak !
A T5 kuplung szétszedése során sikerült az egyik golyót a kuplung tengelyen keresztül tolni, úgy hogy az valahova leesett. A malör egy mágneses pálca kiszedő próbálgatása során történt.
Ha valaki tudja, hogy hogy találom meg a golyót, hogy bontsam tovább a blokkot, kérem hogy adjon tanácsot.
Bosszant is meg nem is az eset,de legalább meg ismerek egy sor alkatrészt.
A kuplung tengelyen lévő anyát valaki erősen rávágózta. A menete jobbos vagy balos?
üdv:attila45
Komment
-
Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.Decemberben elkészült a szemcseszórás.A fényezést egy autófényező műhelyre bíztam és már el is hozhattam a nagy részét.Mindent annyi darabra szedtem szét amennyire csak lehetett,vagy még többre..
Oké, nem károgok tovább. Biztos szép lesz, ha elkészül!
- 3 likes
Komment
-
Sziasztok elösször is köszönöm szépen,hogy itt lehetek. Én szerintem még fiatal vagyok hozzátok képest 24 éves vagyok és nagyon teccenek a régi klasszikusok. Ki is néztem egy t5 ös Pannoniát szeretném felujitani,majd késöbb akár használni is. Érdekelne,hogy hogy álljak neki az egésznek milyen alapot érdemes venni?
- 1 like
Komment
-
Piratekenci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉrdekelne,hogy hogy álljak neki az egésznek milyen alapot érdemes venni?
- 2 likes
Komment
-
Csak egyben lévőt, csak papírokkal. Amennyiben ez sikerül sok problémától óvod meg magad. Lehetőség szerint olyat keress, aminek a főbb alkatrészei eredetiek. A felületi rozsda nem probléma, inkább arra figyelj ne legyenek horpadtak a lemezrészek, ne legyen össze-vissza hegesztve. Ja, és ha megvetted ne azzal kezd, hogy darabokra szeded, inkább ha egyben van a motor hozd működőképes állapotba. Csak akkor fogj hozzá a szétszereléshez, ha van elegendő pénzed a felújításhoz, mert pillanatok alatt röpködnek a tízezresek. Mindent fényképezz le, egyrészt mert fontos a dokumentálás, másrészt a kérdéses alkatrészek helyzete is visszakereshető lesz. És a legfontosabb: olvasd gyakran a veteránfórumot, mert gyakorlatilag minden kérdésedre választ kapsz! :-)
- 5 likes
Komment
-
köszi szépen nagyyon sokat segitettél én olyan példányt szeretnék alapbol vásárolni majd ami müködö képes és onnantol kezdve enyém a pálya csapágyak cseréje felfuratás dugocsere stb.. csak a kopo alkatrészekkel vagyok gondba mint pl markolat vagy látarto vagy válto gumi ilyeneket honnan tudok szerezni eredetit...
Komment
Komment