Sziasztok.Mai napon sikerült egy kicsit romos de még menthető 638-as jawara szert tennem,úgyhogy ha van valakinek alkatrésze az írjon rám nyugodtan,üzletelhetünk persze reális keretek között nem pedig arany áron!Van még egy 559-es jawam,ahhoz rengeteg jó alkatrészem van és ha tudok segítek!Előre is köszönöm!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 638 vétel
Collapse
X
-
Szia Gida!
Új tagként és Jawasként is üdvözöllek. Én a 634-ben viszonylag otthon vagyok, a 12V-ost igazából csak messziről láttam. Vagyunk itt egy páran cseh motorkpár tulajdonosok. Majd remélhetőleg jönnek a többiek is szépen sorban üdvözölni.
Érezd jól magad és szólj hozzá sokat!
Üdvözlettel: CZsolti
- 2 likes
Komment
-
Szia!
Üdv köztünk! Én is inkább 634 ben tudok segíteni(annál nem kell gondolkodnom ). Mifelénk a Czetkák voltak a népszerűbbek, bár azért elég jól ismerem a testvérmodelleket is."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok!
Én is új tag vagyok és egy 638 oldalkocsis boldog tulajdonosa. Szeretnék tanácsokat kérni gyertya ügyben. Egy évig BRISK N 15 C-vel jártam hiba nélkül. Az idén ahogy elkezdett hidegebb lenni állandóan beköpte a gyertyát pedig ugyanott tankolok a gyújtás és a karbi többször ellenőrizve lett. Ötleteket elfogadok. A másik kérdésem,hogy szeretném lecserélni a gyújtást tirisztorosra,találtam elég durva árakon cuccokat ami nemigazán tetszett. Aztán találtam egy Müller Szabolcs nevü emberkét aki 22000 ft.ért komplett cuccot épít egy év garival. Valamit tudtok erről segítségképpen?
Komment
-
kopasz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
A másik kérdésem,hogy szeretném lecserélni a gyújtást tirisztorosra,találtam elég durva árakon cuccokat ami nemigazán tetszett. Aztán találtam egy Müller Szabolcs nevü emberkét aki 22000 ft.ért komplett cuccot épít egy év garival. Valamit tudtok erről segítségképpen?Lolopez, és 4 további látogató kedvelte ezt.
- 6 likes
Komment
-
Sziasztok!
Én is új tag vagyok az oldalon, és a télen sikerült szert tennem egy 350es oldalkocsis jawara.
A motor több éve nem ment, kisebb felújításra szorul, de több órás olvasgatás után sem tudom eldönteni, hogy 63x.
Ha minden jól megy, akkor hamarosan nekiállok a felújításnak. Valószínűleg gyakran fogok itt az oldalon megjelenni segítség, illetve alkatrész ügyben.
Komment
-
Szia BenJoe!
Üdvözöllek mint új tagot. Kérdésedre a válasz viszonylag egyszerű: 6 V-os, vagy 12 V-os akksi van a motorodban. Ha 12V, akkor 638.
Itt olvashatsz a két típusról röviden: www.hasznaltmotorok.hu Tesztek
És itt van a beazonosításhoz egy oldal: http://www.jawa-ufa.narod.ru/models.htm
Ha javasolhatom, akkor ezt a hozzászólást másold át egy általad nyitott bemutatkozó topicba, mert ide neked szólólag nem szólhatunk hozzá. (Szép magyar mondat .)
Örülök, hogy szaporodik a JAWA-CZ tagok létszáma is.
- 2 likes
Komment
Komment