Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sziasztok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Már próbáltam kicsivel, naggyal. Most ázik a csavarlazítóban.

Komment

Csak szólok, hogy az szovjet motoroknál a csavarlazító meg ilyesmik nem jönnek be...
      Vegyél egy kis gázlángos melegítőt vagy benzinlámpát többre jutsz vele.
      Szurok volt a karter alján?
      Elég széles az a blokk hátul...rükverces Dnepr-matic váltó van fent?
      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 26, 20:34.
      Tibi 84 kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ha viszont melegítésre nem indul meg a csavar mert nem tudsz rendesen ráfogni, akkor rá kell hegeszteni egy rövid 12-es,14-es csavart ami kezedbe akad.
        A régi leeresztőnek már úgyis mindegy. A hegesztés ad egy kis hőt neki és a csavar fejét meg tudod fogni rendesen.
        Nekem ez idáig mindig bejött.

Komment

Üdv!Ráütném a krova fejet vagy a csillagot ,leharapnám onnan.Ekekulcs no csak beta ,az leszedi.De a 21. század:beta fej kis légkulcs kopi kopi,és elájult.Ha aluban van akkor gázosabb,elektrokémiai korrózió -több türelem.

Komment

No mondjuk láttam a multkoriban olyat hogy a 19-es Berneres Crowafej volt körbehegesztve a leeresztőcsavaron.
            Istenemre mondom nem tudtam sírjak e vagy nevessek.

Komment

Ha esztétikusan van megcsinálva , nem olyan rosz megoldás-felhasználni a crovafej négyszögét --persze rövidre vágva ....stb ,stb

Komment

Tibi 84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nem tudtam kicsavarni az olaj leeresztő csavarját
                Már tanácsoltam valakinek,acélcsavar szárat jól ráhegeszteni,had hüljön ki,és szépen lehet szerelni.
                bocs utána olvastam a többi hszt.
                Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 febr. 26, 22:01.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szurok volt a karter alján?

Hát volt egy állaga. Elég nehezen jött ki belőle.

Elég széles az a blokk hátul...rükverces Dnepr-matic váltó van fent?

Ezen a téren kéne egy kis okosítás. Jobb oldalán van egy kar arra gondolsz?
                  Utoljára szerkesztve a következő által: Tibi 84; 2013 febr. 26, 23:42.

Komment

Click image for larger version

Name:	2013-02-26 23.23.46.jpg
Views:	1
Size:	191.8 KB
ID:	134729Click image for larger version

Name:	2013-02-26 23.24.53.jpg
Size:	187.7 KB
ID:	134730Click image for larger version

Name:	2013-02-26 23.25.15.jpg
Size:	194.9 KB
ID:	134731Click image for larger version

Name:	2013-02-26 23.25.54.jpg
Size:	197.4 KB
ID:	134732
                    Itt a váltom.
                    Valószínű mateapu tanácsát próbálom ki előbb, aztán ha nem sikerül szerzek egy benzines melegítőt.

Komment

Az lesz, MT-804 Dnepr-Matic rükverces váltó...nekem is ilyen van rajta...majd a váltókar lemezét egyengesd ki. Úgy kell álnia a karnak, hogy a csavarja (A lyukba kell egy kb 20 mm es félgömbfejű csavar kontraanyával) a kiemelkedés mögött van alapesetben, üresben előre lehet tolni a kiemelkedés elé, ott van bekapcsolva a rükverc.
                      A kuplung bowden bilincse nem oda kell, ahol most van, hanem a jobb felső tőcsavarra( ha a kardánvilla felől nézed a váltót), és nem is így néz ki.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 27, 15:36.

Komment

MT-804 Dnepr-Matic rükverces váltó Ez egy nagyon jó hír. Ma egy kicsi haladtam, és sikerült kiszedni az olaj leresztő csavart. Íme a bűnös.
                        Click image for larger version

Name:	2013-02-28 17.13.41.jpg
Size:	194.6 KB
ID:	134756
                        Ellnem tudom képzelni mitől volt így beszorulva. Tiszta volt a menete
                        .Click image for larger version

Name:	2013-02-28 16.21.28.jpg
Size:	194.7 KB
ID:	134757 Click image for larger version

Name:	2013-02-28 16.23.12.jpg
Size:	190.0 KB
ID:	134758
                        Bontódik a dinamó is nemsoká. A kályhaezüst kezd az idegeimre menni.

Komment

Sziasztok.
                          Elnézést hogy eltűntem csak sok volt a meló.
                          Remélem ez tetszeni fog

Komment

Biztos szeretnek a szomszédok. Szépen szól!!

Komment

Szépen jár...Fúrva is volt?

Komment

Köszönöm.
                                Még nem volt fúrva szerintem. most szedem szét hogy megtaláljam a rejtet hibákat.
                                Abból is akad pl.: csipkés fogaskerék, törött dugattyú gyűrű, szétnyalt csavarok.
                                Eddig csak négyet kellett kifúrnom és kiszednem, kopott kuplungtányérok.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X