Már próbáltam kicsivel, naggyal. Most ázik a csavarlazítóban.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Sziasztok
Collapse
X
-
Csak szólok, hogy az szovjet motoroknál a csavarlazító meg ilyesmik nem jönnek be...
Vegyél egy kis gázlángos melegítőt vagy benzinlámpát többre jutsz vele.
Szurok volt a karter alján?
Elég széles az a blokk hátul...rükverces Dnepr-matic váltó van fent?Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 26, 20:34.Tibi 84 kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Ha viszont melegítésre nem indul meg a csavar mert nem tudsz rendesen ráfogni, akkor rá kell hegeszteni egy rövid 12-es,14-es csavart ami kezedbe akad.
A régi leeresztőnek már úgyis mindegy. A hegesztés ad egy kis hőt neki és a csavar fejét meg tudod fogni rendesen.
Nekem ez idáig mindig bejött.
- 6 likes
Komment
-
Tibi 84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudtam kicsavarni az olaj leeresztő csavarját
bocs utána olvastam a többi hszt.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 febr. 26, 22:01."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Szurok volt a karter alján?
Hát volt egy állaga. Elég nehezen jött ki belőle.
Elég széles az a blokk hátul...rükverces Dnepr-matic váltó van fent?
Ezen a téren kéne egy kis okosítás. Jobb oldalán van egy kar arra gondolsz?Utoljára szerkesztve a következő által: Tibi 84; 2013 febr. 26, 23:42.
Komment
-
Az lesz, MT-804 Dnepr-Matic rükverces váltó...nekem is ilyen van rajta...majd a váltókar lemezét egyengesd ki. Úgy kell álnia a karnak, hogy a csavarja (A lyukba kell egy kb 20 mm es félgömbfejű csavar kontraanyával) a kiemelkedés mögött van alapesetben, üresben előre lehet tolni a kiemelkedés elé, ott van bekapcsolva a rükverc.
A kuplung bowden bilincse nem oda kell, ahol most van, hanem a jobb felső tőcsavarra( ha a kardánvilla felől nézed a váltót), és nem is így néz ki.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 27, 15:36."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
Komment