Kedves Bence! MIért ne tetszene. Egyszerű és a mai világban elfogadható érveid vannak és nem Te vagy az egyetlen ki kénytelen fel adni vágyait, elképzeléseit. Az iskolába járást mindenek elé tedd! és persze a tanulást mert tudd az iskola nem melegedő! No ezt félig viccnek szántam és az a jó ha tanulsz az amoci pedig most az idén már nem használható nagyon. Messze még a nyár addig még meglesz, teljesülhet a vágyad.Szorgalmat és kitartást ez a vágyaink záloga főleg a mai időkben. Bocs nem szeretnék én kioktatni senkit sem csak az évek száma mik leperegtek életemből ezt igazolja.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 350 634
Collapse
X
-
Ha a szándékod, álmod megmarad, akkor előbb-utóbb úgyis eljön az alkalom, amikor tudsz venni egy motort!
Én 20 éves koromig motoroztam, majd váltanom kellett autóra (klasszikus okok miatt: nagyobb távokat kellett megtenni télen is, majd család, gyerek, stb.,) és mindig másra ment el a pénz. De az álmom megmaradt, és 15 év után az alkalom is eljött! Remélem neked előbb eljön... Ha még családalapítás elé sikerül beiktatnod, akkor könnyebb lesz. Asszony sem fogja a véredet szívni, hogy miért ruházol be ilyesmire, holott a családodra kellene költened minden fillért blabla.... Ha már megvan a gép, könnyebben szemet hunynak...
- 5 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa már megvan a gép, könnyebben szemet hunynak...
- 4 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA gyermeki rajongás áthat az anyára is.
És valóban, a hasonló lelkesedésű emberek (akár "csak" on-line) társasága is sokat segít.
Egyébként nekem is voltak gyengébb pillanataim, amikor a közvetlen környezetemben túl sokan fordultak szembe velem, pontosabban a hobbim ellen. Ha nincs itt ez a társaság, már lehet hogy nagy keserűséggel, de feltettem volna a gépet eladásra. Csak hogy örüljön és megnyugodjon mindenki hogy nem foglalkozok hülyeségekkel, helyette leszek egy szürke szamár! De egy pár hozzászólás olvasás, írás után mindig meggondoltam magam.
B.....ák meg, más kocsmázni jár, szórakozni, vagy drága ruhákra nyomja el a pénzét, stb.stb. Én egyiket sem teszem, ráadásul igencsak megdolgozom érte, még ez sem jár nekem? DEHOGYNEM! Ráadásul ez a szerzemény aztán tényleg egy minimál költségű vas...
Szóval Bence, bármi is jöjjön közbe, tartsd fenn a lelkesedést...Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 okt. 02, 11:43.
- 7 likes
Komment
-
Nagyon szépen köszönöm a szép szavakat! dongos78 és igen, én is így vagyok vele, mikor elmondom hogy reggel 3.45 kor kelek, saját kocsival megyek mert nincs busz ilyenkor, természetesen, van mikor 6- fél hétre érek haza, motorjogsira járok, és ahogy van szabadidőm megyek is dolgozni, mindezt 18 évesen, azt meg hallom hogy minek ez, drága stb.. bocsi, belelovaltam magam... nem panaszkodom, nem ide tartozik. a családalapítás meg nem szerintem nem kerül szóba !! a lelkesedés pedig még mindig tart !! nem tudom elfelejteni.., múltkor is megyek szentendrén erre látok egy szép trophy-t, kék-sárga, nagyon szép volt hát persze hogy megbámultam ! szegény nem tudta mi bajom van ! úgy nézett majdnem elesett
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseklubtagok segíteek fenntartani a lelkesedésedet
- 4 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa még családalapítás elé sikerül beiktatnod, akkor könnyebb lesz.
Meg egy jó motorra buknak a csajok , így a válogatás is könnyebb lesz....Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2013 okt. 03, 18:58.
- 6 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy jó motorra buknak a csajok"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 5 likes
Komment
-
B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesosem gondoltam volna hogy van egy ilyen közösség, ráadásul fórumon ami ennyi sok ilyen normális embert tartalmaz,
B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselelkesedés pedig még mindig tart !! nem tudom elfelejteni.., múltkor is megyek szentendrén erre látok egy szép trophy-t, kék-sárga, nagyon szép volt hát persze hogy megbámultam ! szegény nem tudta mi bajom van !
B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA téma alapítójától pedig elnézést hogy petoppantam és felborítottam mindent!
- 7 likes
Komment
-
Köszi, nem fog kárba veszi, ígérem
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseígy fennmaradnak a régi szerelési ismereteink
- 1 like
Komment
-
Hello márkatársak! 350/634 esem van,12 voltosra szeretném átalakítani.A későbbi 12 voltos forgórész és állórész,638 Jawa
stimmel erre a típusra?Vagy esetleg volt e valakinek már tapasztalata ebben a dologban?Pl.Mz Etz 250 gyújtás is,vagy Trabant,utóbbit láttam és hallottam működni,nagyon precízen indult és működött.Köszi a válaszokat Üdv!
Komment
-
drpal eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA későbbi 12 voltos forgórész és állórész,638 Jawa
stimmel erre a típusra?"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 2 likes
Komment
-
Igaz ez Izs Jupiter generátorra való átalakításról szól, de kb ugyanezt kell tenned a 638 generátorával is, az itt levő rajz elég jól használható kiindulásképp:http://www.jawaold.su/main.php?sec=_...ectro-generizhUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 05, 18:10."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
Itt is találhatsz pár jó tippet:http://forum.jawaold.su/viewtopic.php?p=380681 Azt kell megjegyezni, hogy a csoda mindíg keletről jön
Csepptankosnál:
634-nél:
A forgórész simán felmegy...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 05, 18:09."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 1 like
Komment
Komment