sziasztok! most vettem egy JAWA 350/ 638-as gépet ,most a váltójával küzdök.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
motor
Collapse
X
-
motoroska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesziasztok! most vettem egy JAWA 350/ 638-as gépet ,most a váltójával küzdök.bladzser eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemegesik, de nem értem miért kell 20 karaktert írni
Szeretettel üdvözöllek benneteket a veterán fórumon. Én egy - jelenleg kosárban és a műhelyem több pontján elhelyezett - CZ 350 472-es tulajdonosa vagyok, melynek blokkja - ha jól sejtem - Motoroskáéval egyező. A Jawa - Cz közös vonások miatt egyébként is viszonylag képben vagyok és vannak itt még páran, akik tőlem sokkal jobban konyítanak ezekhez a gépekhez.
A 20 karakter minimumnak egyszerű a magyarázata. Ez fórum és nem chatszoba. Olyan is van, de az a Facebookon található. Ide a magvasabb - és kevésbé magvas - de mindenképpen veterános, motoros témába vágó megjegyzéseinket írjuk. Ha jól szétnéztek itt nálunk és nem csak egy gyors letöltés miatt regisztráltatok, akkor észre fogjátok venni, hogy itt egy olyan társaság jött össze, amelynek tagjai szeretettel beszélgetnek legkedvesebb hobbijukról, és amit szeretünk, arról 20 karakternél jóval többet tudunk mondani.
Jó fórumozást kívánok. Üdvözlettel: CZsolti
- 10 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEZMIEZBeagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt ide szántad???"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSose fogom megérteni az ilyen embert.
- 3 likes
Komment
Komment