Közlemény

Collapse
No announcement yet.

motor

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

motor

sziasztok! most vettem egy JAWA 350/ 638-as gépet ,most a váltójával küzdök.

megesik, de nem értem miért kell 20 karaktert írni

Komment

motoroska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      sziasztok! most vettem egy JAWA 350/ 638-as gépet ,most a váltójával küzdök.
      bladzser eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      megesik, de nem értem miért kell 20 karaktert írni
      Kedves új tagok!

Szeretettel üdvözöllek benneteket a veterán fórumon. Én egy - jelenleg kosárban és a műhelyem több pontján elhelyezett - CZ 350 472-es tulajdonosa vagyok, melynek blokkja - ha jól sejtem - Motoroskáéval egyező. A Jawa - Cz közös vonások miatt egyébként is viszonylag képben vagyok és vannak itt még páran, akik tőlem sokkal jobban konyítanak ezekhez a gépekhez.

A 20 karakter minimumnak egyszerű a magyarázata. Ez fórum és nem chatszoba. Olyan is van, de az a Facebookon található. Ide a magvasabb - és kevésbé magvas - de mindenképpen veterános, motoros témába vágó megjegyzéseinket írjuk. Ha jól szétnéztek itt nálunk és nem csak egy gyors letöltés miatt regisztráltatok, akkor észre fogjátok venni, hogy itt egy olyan társaság jött össze, amelynek tagjai szeretettel beszélgetnek legkedvesebb hobbijukról, és amit szeretünk, arról 20 karakternél jóval többet tudunk mondani.

Jó fórumozást kívánok. Üdvözlettel: CZsolti
      mir-mur, sepy és 8 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üdv martin0608,
        Ne haragudj meg a kissé furának tűnő kérdésem miatt, de a hozzászólásaidat olvasva csak úgy egyszerűen annyi vetődött fel bennem hogy: EZMIEZ

Komment

sinter, Ezt ide szántad???

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            EZMIEZ
            Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ezt ide szántad???
            Járt itt egy tag tegnap, aki összevissza karaktereket írogatott, hogy meglegyen az 5 hozzászólása a letöltéshez gondolom. remélem valameik moderátor törölte...
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Sejtettem hogy ez állhat a háttérben. Na de könyörgöm! Ha ez az ára a letöltésnek akkor borzasztó nehéz 5 épkézláb mondatot összehozni? Annyi féle téma van itt találjon már magának egy párat. Sose fogom megérteni az ilyen embert.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Sose fogom megérteni az ilyen embert.
                Ez a legújabb fejlesztés: biomechanikus keresőrobot, amely humán kommunikáció közben az összevissza karaktereket így ejti: ööööŐŐŐŐŐ.

Komment

Ja vagy úgy!
                  Azért ici-pici kis programhiba befigyel.

Komment

én mánd csak aztat nem értem mé mindígv másot hibásztat az ilyen, mindig csk őőőőőőő, sose monnya hogy éééén!!!

XD bocs de jól esett

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X