Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 559

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Összezavarodtam, Alig találok olyat amit érdemes megvenni, tele van ilyen szar papír nélküliekkel! Amivel meg érdemes foglalkozni az egy dolog hogy drága, de 300 km-re van. Nem tudom hol élek de 100 km-en belül nem hogy Jawa de még egy normális motor sem található. Kész vagyok !

Komment

No, úgy látom Te is eljutottál az első stációba!
      Most következik az, hogy lehiggadsz, rájössz, hogy nem biztos hogy olyan forrón eszik a kását, és elkezded minden nap böngészni a netet. A ...era aukciós oldalra automatikus keresőt állítasz be, az ...ród.hu-t minden nap leszűröd motorok/Jawa kategóriára, na meg természetesen sűrűn látogatod a veteránaprót, időnként a h..ználtautó motoros oldalát, stb.stb.stb...

Szóval a lényeg: Ne aggódj, szerintem ezen az érzésen a legtöbbünk átesett. Meg kell tanulni türelmesnek lenni, figyelni, várni. És meglesz az eredménye. Biztos hogy találni fogsz egy olyat ami viszonylag közel van, és papírozható...
      UK és ptm004 kedvelte ezt.

Komment

B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Kész vagyok !
        Ezért próbálunk türelemre inteni,nem kell és nem is lehet azonnal olyan motort találni ami teljesen tökéletes,még akkor sem ha óriási mázlista vagy.És szinte az is borítékolható,hogy ha találsz egyet,rá 1-2 hónapra sokkal jobb is adódik,ráadásul közelebb,mint az előző.
        OdinHEM, sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

Hónapokon keresztül én is csak a monitort nyalogattam, amikor szép állapotú gépeket kínáltak nagyon olcsó pénzért, papírokkal, csakhogy min. 200 km-re volt innen az összes! De egy szép napon beesett egy klassz példány, innen 15 km-re! Na, ez már nálam lakik!
          Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 aug. 16, 12:57.
          OdinHEM, ptm004 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm szépen a szép szavakat! És igen, mindig így van , hogy ha megveszek valamit biztos hogy rátalálok egy jobbra. Ezt úgy csinálom hogy végignyálazok mindent és ahogy megvettem a kiszemeltet, soha többet nem keresgetek abban a kategóriában ! Nehéz de muszáj. Minek őrlődni utána.

Amúgy egy szép példány tőlem 4 méterre van, a szembe szomszédom garázsában, innen indult az egész. Csak egy a baj, 28 éve áll és nincsenek papírjai. Sajna! Amúgy ha érdekel valakit szólok.

Mármint a tulajnak, és többet is írok róla ha kell. Bocsi.

Komment

B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Csak egy a baj, 28 éve áll és nincsenek papírjai.
              Ha az övé volt a motor, és a nevén van nem számít sokat...
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Elvileg megvan, de nem találja, ki tudja! szerintem első tulaj, rendszám megvan, forgalomból ideiglenesen kivont.. Nem is hangzik olyan rosszul!
                dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Nem bizony, ezért ha nincsenek papírjai se csüggedj, mert a KKEKH-t azért tartjuk fent, hogy segítsen.
                  Papir nélküli motort es az okmányait vesztett motort mi máshogy értjük.

Nem bonyolult procedúra papír pótlást kérni. Minimális költsége van, en a helyedben megprobalnam.

Komment

Télen még bepróbálkozok.

Komment

A képek alapján jó kis moci ez. 3 betű 3szam, mint a mesében. Lehet róla mindent tudni.

Komment

Csak nincs rá elég pénzem, a 250 est már csak második projektnek tervezem. talán egy 350 est vagy egy Mz-t veszek járkálásra, még nem tudom biztosan, de ez sincs még veszendőben.
                        taluga és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Akkor mi volt 7? Mindegy.
                          Az új forgalmi ára ennyi.
                          dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Most akkor mennyi a papíroztatás ára?

Komment

7 ezer? az nem is tűnik olyan soknak, nem kevés de ez van !

Komment

eredetvizsga 16e Ft
                                új forgalmi 7e Ft
                                törzskönyv nem tudom mennyi
                                plussz most vagyon szerzési illetéknek hívják 300 Ft/ kW talán

ez neked kb egy 250-es Jawanál durva saccolással mivel vannak fehér foltok a költségek terén (nem tudom az árakat) olyan 35e körül jön ki. Ez csak a papírozás része és itt feltételezzük hogy van rajta műszaki, ha nincs akkor az még +5e Ft körül van ha NKH vizsga bázison csinálod. Megjegyzem ott érdemes, mert ott a legolcsóbb és ha forgalomból ki van vonva akkor máshova nem is viheted egyáltalán.

Itt egy link amin számolgathatsz kedvedre, hogy csak az olmányirodás költségeid mennyibe kerülnek.

Átírási költség kalkulátor 2013 - a gépjármű átírás költségei
                                sepy, St.Z.350 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X