B.Bence eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 559
Collapse
X
-
2db új Mitas-t 20e Ft alatt nem uszod meg. A többi 10e hamar összejön, ha alap belsot is veszel a kettő a szalaggal 5e Ft
ha te a 30 éves gumival motorozol, Te dolgod, de másnak sem ajánlom. A motor és talaj között csak ez van nem ér nekem spórolást ha összetöröm emiatt a motoron.
Jawa vagy Pannonia? Érveket tudnék felhozni mindkettő mellett órákon át. Én sem tudtam dönteni. Nekem is van mindkettő.
- 2 likes
Komment
-
ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése2db új Mitas-t 20e Ft alatt nem uszod meg.
2. A gumikat minden féle képpen le fogom cserélni, nem vagyok olyan hülye hogy ilyen kiöregedett gumikkal induljak útnak.
Komment
-
ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha te a 30 éves gumival motorozol, Te dolgod, de másnak sem ajánlom.
Én sem akarok senkit lebeszélni a gumicseréről, de ez a tétel - a felújítás jellegéből adódóan - a munkamenet végén esedékes. Gumira kell költeni ez nem vitás. De addig, amíg csak erre kell már spórolni bizony sok még a fizetnivaló. A munkaidő szükségletről nem is beszélve.
ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJawa vagy Pannonia?
- 4 likes
Komment
-
ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFélreértés nekem van mindkettő.
- 2 likes
Komment
-
Nem ennyire sarkos azért ez a dolog . Szerintem egy gumi akkor marad meg szép állapotunak nagyon sokáig ha nagyon rossz minőségü --vagy ha nagyon jó . Persze ha nem használják , nem kopott dologról beszélünk . Mert én is meglepődtem mikor az Olasz országból hozott motort átvarázsoltuk verseny gépnek , és a kényszer rá vitt hogy maradjanak a 20-25 éves de újszerü Michelin gumik ( aminek , ma se értem hogyan de 1/3 súlya volt az ugyan olyan másikhoz képest ) és a csoda megtörtént a 3 . körben -olyan lett mint a rágógumi és úgy tapadt hogy döbbenet . Az viszont igaz , hogy egy gumi minta nagyot dob egy veterán gépen legyen autó vagy motor ---és sokkal nagyobbat tud rontani !Megjegyzem van régi mintás vadi gumi is .
- 4 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegjegyzem van régi mintás vadi gumi is
A gumik kora és állapota között tapasztalataim szerint nem feltétlenül van összefüggés.
Pl. Az előző tulaj kertjének végében évekig rothadozó, előásott Babetta eredeti (!) gumijai tökéletes állapotúak! Alaposan megvizsgáltam őket, egy darab repedés nincs rajtuk, az anyaga sem keményedett meg!
Emellett találkoztam 1,5 éve használt, nem is alap kategóriás gumival, ami már csereérett, annyira repedezett, szikkadt...
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA fekete Kiwi márkájú cipőpaszta eltünteti a repedéseket.Utoljára szerkesztve a következő által: madorka; 2013 aug. 15, 10:19.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Hűha mekkora felfordulást okoztam ! Még sajnos most intézem a jogsit , de nemsokára kész vagyok vele. Télen meg szeregetek.
Jawa 250 Motorkerékpár
Ehhez mit szóltok? Vagy érdemes valami rosszabb állapotúval foglalkozni?
Vagy ha tud valaki nekem valót kérem szóljon!
Komment
Komment