Felháborító.. Csak ennyit mondok..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 559
Collapse
X
-
ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaddigra nem lehet tudni kié volt a motorTitus kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés egyébkéntt sem akarja ám csak úgy odaadni mert nehogy már...
Komment
-
Szerintem ma már egyre kevésbé megy az a dolog, hogy faluhelyről, idős bácsitól reális áron tud halászni az ember.
Egyrészt, mert a tulajok tényleg olyan korúak, hogy lassan-lassan kihalnak, az örökösök pedig irtózatosat akarnak kaszálni. Másrészt pedig a 90-es évek végén, és az ezredforduló éveiben igen sokan járták direkt utánfutóval a falukat, csöngettek be és lehalászták a javát ... Jawát meg Pannóniát, Danuviát...
Persze biztos hogy lehet találni, csak talán már nehezebb...
Komment
-
Üdv.mindenkinek!-amint látom jól kitárgyaltátok a témát.Én az elején szóltam hozzá,azóta nem is voltam gép közelében.Szeretném kihasználni azt a lehetőséget,hogy döntően Jawa kedvelők látogatják ezt az oldalt,igy van értelme előállni azzal a javaslattal,hogy aki csak teheti szeptember 21.-én jöjjön el Herceghalomra a motoros találkozóra.Aki nem ismerné a rendezvényt az keressen rá a neten.Sajnos Jawa találkozó nem létezik,itt viszon szivesen látnak bennünket és szerintem az egyik legjobb összejövetel.Remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk és azt is remélem,hogy a javaslatomhoz kapok egy kis támogatást.És kedves B.Bence Te is láthatnál sok-sok Pannóniát és reményeim szerin sok Jawat egymás mellett.
- 5 likes
Komment
Komment