Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia T5 Felújítás ala BAMAG központ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nah ezt megkérdezem, mivel én sem tudom. Egyébként rossz helyen van a pozíció?

Komment

Szervusz BAMAG!

Nagyon szépnek tűnik a fényezés.A matrica helyzetét nehéz megítélni a fotóról,mert olyan szögből van fényképezve,hogy parallaxis hibát okozhat,az-az egyféle érzéki csalódást.A matrica,akár jó,akár rossz helyen van kár lenne bántani.

Üdvözlettel:Che

Komment

A legelső képen, ami a téma indításakor került fel, valóban mintha hátrébb lenne.
        De óvatosan kérdezem, annyira fontos ez?

Komment

nekem azt mondta, aki csíkozza épp most a gépezetemet, korábbi ép, eredeti tankokról, több példányról vett le mintákat a csíkokról és a matricák helyéről

persze mondanom sem kell, szinte ahány tank, annyi féle minta született

Komment

Most látogatott meg egy öreg pannóniás, valóban el van cseszve a matrica mivel nem vette figyelembe a festő a tank ferdeségét.
            Hiába próbálunk a legjobb minőségre fókuszálni ezért nem szedetem le a fényt szóval ígymarad

Komment

BAMAG eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Most látogatott meg egy öreg pannóniás, valóban el van cseszve a matrica mivel nem vette figyelembe a festő a tank ferdeségét.
              Én úgy gondolom az eredetit is ember rakta fel, akinek lehetett rossz napja, megijesztette a leeső franciakulcs zaja, már József napot ünnepelt, stb. Biztos volt néhány kevésbé jól sikerült matrica ragasztása.

Komment

nem vette figyelembe a festő a tank ferdeségét.

egyszerre válaszolva mindenkinek , ------én erre gondoltam ! folytatva , igen is fontos sőt ez a leg fontosabb , mert egy csámpás martrica tönkre teszi az egész látványt .
                Tanuljátok meg hogy a fényezés során ez az egy amire a tulajnak kell figyelni , vagy oda kell vinni a féyezőhöz egy azonos tipusu motort , felfújt kerekekkel ,amire ráteszi amikg ragaszt , vagy haza kell szaladni a tankal .ragasztani .

...ja , és nem sztenderen ragasztunk !

Komment

Sajna ez így van és igazán és ténylegesen akkor látszik mikor keréken lesz a gép. Gyönyörűen körbe csíkozva szinte kiemeli a matricát! Mivel nem én vagyok a Nyaligátor ezen írásom nem is ezért született!

Komment

nem olyan csávónak látszik ez a bamag , hogy ne venné le - most mekkora dolog egy lakkcsiszolás ?

Komment

Nah jó tényleg nem... mire felkerül a tank és keréken lesz meglátjuk. Ha nem jó és rontja az összképet újrarakjuk.

Komment

BAMAG, ---nem ti vagytok ott arra felé , akik hirdettik , hogy építenek veterán (-nak látszó ) versenyautót ?

Komment

Tanuljátok meg hogy a fényezés során ez az egy amire a tulajnak kell figyelni , vagy oda kell vinni a féyezőhöz egy azonos tipusu motort , felfújt kerekekkel ,amire ráteszi amikg ragaszt , vagy haza kell szaladni a tankal
                          Nekem a T5-nél a fényező srác rossz helyre ragasztotta a matricát, de szerencsére folyamatosan küldte a képeket, így "online kijavítottuk", mivel lakkozás előtt történt.

A "hiba" ellenére a BAMAG által készülő motor láthatólag a teljesség igényével készül!

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            BAMAG, ---nem ti vagytok ott arra felé , akik hirdettik , hogy építenek veterán (-nak látszó ) versenyautót ?
                            A mátészalkai részleg épít egy Opel Grand Prix replikát. Ha arra gondolsz.
                            Click image for larger version

Name:	opel-grand-prix-racing-car-77402-medium.jpg
Views:	1
Size:	190.0 KB
ID:	143879

Komment

Igen
                              mátészalkai részleg
                              Gratulálok , már mint hogy ekkora a cég !

A mátészalkai részleg épít egy Opel Grand Prix replikát.
                              De azért itt és pont egy ilyen hozzáértő mint Te - segítségét kérem , hogy tegyük már helyre a --"REPLIKA " szó jelentését itt a mi kis szegletünkben .Persze ha a hírdetésükben kínált autóépítés , nem azonos azzal a járművel amit most említettél , akkor nem szóltam . Tárcsafék , 16 szelep, stb, stb ?

Komment

Nekünk a replika a nem eredeti gyári de azzal szorosan megegyező korhű technikát (külső jegyekkel együtt)jelenti.
                                A cég nagysága nem fontos, a műhelyt is azért raktam a szakemberek, műhelyek topicba, hogy segíthessünk ha tudunk, nem nyerészkedésből.
                                Vannak saját munkáink értékesítésre és megrendeléseink is.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X