Nah ezt megkérdezem, mivel én sem tudom. Egyébként rossz helyen van a pozíció?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia T5 Felújítás ala BAMAG központ
Collapse
X
-
BAMAG eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost látogatott meg egy öreg pannóniás, valóban el van cseszve a matrica mivel nem vette figyelembe a festő a tank ferdeségét.
- 3 likes
Komment
-
BAMAG eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem vette figyelembe a festő a tank ferdeségét.
egyszerre válaszolva mindenkinek , ------én erre gondoltam ! folytatva , igen is fontos sőt ez a leg fontosabb , mert egy csámpás martrica tönkre teszi az egész látványt .
Tanuljátok meg hogy a fényezés során ez az egy amire a tulajnak kell figyelni , vagy oda kell vinni a féyezőhöz egy azonos tipusu motort , felfújt kerekekkel ,amire ráteszi amikg ragaszt , vagy haza kell szaladni a tankal .ragasztani .
...ja , és nem sztenderen ragasztunk !
- 9 likes
Komment
-
Tanuljátok meg hogy a fényezés során ez az egy amire a tulajnak kell figyelni , vagy oda kell vinni a féyezőhöz egy azonos tipusu motort , felfújt kerekekkel ,amire ráteszi amikg ragaszt , vagy haza kell szaladni a tankal
A "hiba" ellenére a BAMAG által készülő motor láthatólag a teljesség igényével készül!
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBAMAG, ---nem ti vagytok ott arra felé , akik hirdettik , hogy építenek veterán (-nak látszó ) versenyautót ?
- 3 likes
Komment
-
Igen
BAMAG eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemátészalkai részleg
BAMAG eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA mátészalkai részleg épít egy Opel Grand Prix replikát.
- 2 likes
Komment
-
Nekünk a replika a nem eredeti gyári de azzal szorosan megegyező korhű technikát (külső jegyekkel együtt)jelenti.
A cég nagysága nem fontos, a műhelyt is azért raktam a szakemberek, műhelyek topicba, hogy segíthessünk ha tudunk, nem nyerészkedésből.
Vannak saját munkáink értékesítésre és megrendeléseink is.
- 2 likes
Komment
Komment