Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia T5 Felújítás ala BAMAG központ
Collapse
X
-
sepy, igen .
Ha még azt is elmondom , hogy a jawa henger itt leszakadt a 3 körben ... a hengertalp a blokkon maradt a 4 csavarral , a henger meg fellökte a tankot ...
Igaz hogy a motor összerakás utáni első indításakor véletlenül gázolajat öntöttem bele , aztán úgy is pöffent egyet-egyet ...
- 3 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost akkor 100, vagy 129A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Én is gratulálok, szép.
Mi miatt vontak le 5%-ot? Az oldaldoboz miatt?There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
amit az orromra kötöttek az a kormányban volt egy kis hajlás, valószínű baleset miatt nem észrevehető, én sem vettem észre. Nagyon nézték h új csavarok vannak benne.... ezenkívül nem tudok többet. Amiket írtatok nem kötöttek bele. Nekik is tetszett ahogy láttam. Következő T5 blokk is festett lesz valahogy bejött és strapabíró is eddig, a szerelést bírta. Mind1 ezzel a motorral sokat tanultam és remélem csak emelni tudom a szintet a minőség terén.
- 2 likes
Komment
-
...és átlátszó hehe
Köszönöm a negatív és pozitív hozzászóláskat.
Következő feladat egy jawa 250 blokk restaurálása, új és idegen még a dolog de mindenképp kihívás.
Részemről ezt a bemutatkozósdit lezártam, remélem tetszettek az itt közölt dolgok. Remélem fiatal fejjel feltudok nőni idővel a "nagy öregekhez"!
Komment
Komment