Atti69
Ettől tartottam!...Aztán megkönnyebbülve olvastam, hogy a vikingek nem bíbelődtek vele, úgyhogy az én tenyérnyi páncéling darabom viking!!!
S összeszegecseled a szemeket?
Nem is az volt az agymunka hogy kiönteni , hanem az hogy milyen Ö.V. betéttel , vagy melyik autó fékdobjából lehet beleszabni ... hűtőbordák kialakítása , megvalósítása , csapágyház kialakítás lehetőleg az Ö.V. betéttel együtt , elfordulás elleni bordázat kialakítása hogy a sima gravitációs aluöntés esetén se legyen lunkeros ... 

, azért nnyit mondanék , hogy van olyan álltalam gyártatott és árult gumi alkatrész , ami úgy indult , hogy nekem kellet 8db --aztán igen szívtam a fogam amikor kifizettem a szerszámért 30 000 ft ot .
viszont az évek alatt eladtam min 1500 db ot nyugati börzéken 
.

Tiszakeszin az kapcsolt ki leginkább,hogy veletek,olyan emberek között lehettem akik értéket őriznek magukban a múltból...s ebben a kis csoportban úgy is élnek. Örülök,hogy ott lehettem.
...bár tapasztalataim szerint a nők szigszalaggal szinte bármit képesek megjavítani
, egyes vélemények szerint, amit már ők sem képesek így megjavítani, annak már nem is nagyon érdemes nekiállni...
Komment