Az csak egy kis vékony cső. Miért nem tesztek a közepére egy toldót, ahol szét tudjátok szedni, aztán a két csövet megtörve és úgy rögzítve már nem is tud folyni a benzin.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia T5 váltó olajcsere..
Collapse
X
-
Igen, tavaly ezzel voltam keszin is. Előtte 2x megragadt. A 2. ragadás után szét se szedtem, csak most februárban.
A felső gyűrű két darabban jött csak ki, annyira bele volt ragadva a horonyba.
De egy kis reszelés, eloxálás, új gyűrű és megy
Igaz nehezen indul, és alacsony fordulaton elég gyenge. De jóazmég.
Télen 1:25, nyáron 1:20-as keverékkel járok(most, a gyűrűcsere miatt 1:25-össel), szintetikus olajjal.
100-as tempót egyezer próbáltam csak, amint elértem vele megragadt(ez volt a 2. ragadás)
Mindkét esetben megállt a dugó mint a cövek, aztán pár méter gurulás után kuplung finom felengedésére(2. ragadásnál csak 3-asban) megmozdult és ismét életre kelt a gépezet.
Komment
-
De egy kis reszelés, eloxálás, új gyűrű és megy
alacsony fordulaton elég gyenge
Olajjal nem spórolsz azt látom. Ha szerencséd van, a dugó teljesen bekoptatta magát, és nem lesz több szorulás
Ha elkészülök egyszer a P10-el, azt hiszem tartogatom még magamnak azt a 100-at 2-3 ezer km-ig.Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
tartogatom még magamnak azt a 100-at 2-3 ezer km-ig.
Ha sokat akarsz tőle,elejétől szorongatni kell,mindig egy kicsit:úgy kell összekopnia!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Igazad van! Ha rossz a dugó, vagy a hengerfúrás, vagy épp mind a kettő sok mindent nem javít rajta a kezdeti óvatosság.
Ha sokat akarsz tőle
Komment
-
Nálam a gond ott kezdődik hogy görbén van fúrva a henger.
Bejáratás megvolt anno, ahogy kell. Bár közben volt 1-2 alkalom amikor öngyulladással ment a fals levegő miatt. Az egyiknél az egyik gyűrű végéből le is pattant egy pici darab. Bár nem sértett meg semmit.
Aztán hiába "kíméltem", nem húzattam még 90-is se rendszeresen mégis megszorult egyszer egy szép napos, bár szeles nyári napon.
Komment
-
Fekete számlapos 140-es óra lesz a gépben, szóval fel kell kötni a gatyát a 80-hoz, de a puding próbája az evés ahogy mondják Amúgy meg itt figyel a blokk mögöttem a szobában, úgyhogy azt írom jó lesz az, és majd csak kialakul, ha mégsem annyira jó. Amint sikerül menni vele meglátom hogy mennyire képes, addig is inkább az összerakásra koncentrálok.
A hengerfúró mester több hengert is fúrt már nekem, de valamikor lemérem a hengert és a dugattyút, a Jawas kolléga esetét olvasva. Megjött a kardecset, lehet csíkozni lassan. Nem vagyok címfestő, de maszkolással menni fog a dolog.
- 3 likes
Komment
Komment