Az csak egy kis vékony cső. Miért nem tesztek a közepére egy toldót, ahol szét tudjátok szedni, aztán a két csövet megtörve és úgy rögzítve már nem is tud folyni a benzin.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia T5 váltó olajcsere..
Collapse
X
-
Igen, tavaly ezzel voltam keszin is. Előtte 2x megragadt. A 2. ragadás után szét se szedtem, csak most februárban.
A felső gyűrű két darabban jött csak ki, annyira bele volt ragadva a horonyba.
De egy kis reszelés, eloxálás, új gyűrű és megy
Igaz nehezen indul, és alacsony fordulaton elég gyenge. De jóazmég.
Télen 1:25, nyáron 1:20-as keverékkel járok(most, a gyűrűcsere miatt 1:25-össel), szintetikus olajjal.
100-as tempót egyezer próbáltam csak, amint elértem vele megragadt(ez volt a 2. ragadás)
Mindkét esetben megállt a dugó mint a cövek, aztán pár méter gurulás után kuplung finom felengedésére(2. ragadásnál csak 3-asban) megmozdult és ismét életre kelt a gépezet.
Komment
-
De egy kis reszelés, eloxálás, új gyűrű és megy
alacsony fordulaton elég gyenge
Olajjal nem spórolsz azt látom. Ha szerencséd van, a dugó teljesen bekoptatta magát, és nem lesz több szorulás
Ha elkészülök egyszer a P10-el, azt hiszem tartogatom még magamnak azt a 100-at 2-3 ezer km-ig.Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
tartogatom még magamnak azt a 100-at 2-3 ezer km-ig.
Ha sokat akarsz tőle,elejétől szorongatni kell,mindig egy kicsit:úgy kell összekopnia!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Igazad van! Ha rossz a dugó, vagy a hengerfúrás, vagy épp mind a kettő sok mindent nem javít rajta a kezdeti óvatosság.
Ha sokat akarsz tőleHetedik éve akarok egy jó és papíros Pannóniával menni közúton. Nehogy megszoruljon nekem az elején. Ha nyolcvanas utazót tud tartósan, hegynek fel, meg nyári hőségben az egyenlőre elég. Persze nem baj, ha könnyen tudja a 100-at is, de először csak menjen, a többi majd kialakul
Komment
-
Nálam a gond ott kezdődik hogy görbén van fúrva a henger.
Bejáratás megvolt anno, ahogy kell. Bár közben volt 1-2 alkalom amikor öngyulladással ment a fals levegő miatt. Az egyiknél az egyik gyűrű végéből le is pattant egy pici darab. Bár nem sértett meg semmit.
Aztán hiába "kíméltem", nem húzattam még 90-is se rendszeresen mégis megszorult egyszer egy szép napos, bár szeles nyári napon.
Komment
-
Fekete számlapos 140-es óra lesz a gépben, szóval fel kell kötni a gatyát a 80-hoz, de a puding próbája az evés ahogy mondjákAmúgy meg itt figyel a blokk mögöttem a szobában, úgyhogy azt írom jó lesz az, és majd csak kialakul, ha mégsem annyira jó
. Amint sikerül menni vele meglátom hogy mennyire képes, addig is inkább az összerakásra koncentrálok.
A hengerfúró mester több hengert is fúrt már nekem, de valamikor lemérem a hengert és a dugattyút, a Jawas kolléga esetét olvasva. Megjött a kardecset, lehet csíkozni lassan. Nem vagyok címfestő, de maszkolással menni fog a dolog.
- 3 likes
Komment
Komment