Megtévesztő a cím, de én ApaE-t hiányolom! Már nagyon régóta nem olvastam a Tőle megszokott épületesen felvezetett, a szó szoros értelmében "okosságokat". Nem akarom telefonon zavarni, hátha külföldön van! Ki tudja hol van a Gyula?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
"Hová tűnt Damon Hill"
Collapse
X
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegtévesztő a cím, de én ApaE-t hiányolom! Már nagyon régóta nem olvastam a Tőle megszokott épületesen felvezetett, a szó szoros értelmében "okosságokat". Nem akarom telefonon zavarni, hátha külföldön van! Ki tudja hol van a Gyula?Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 márc. 06, 21:45.-t5- kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Én is hiányolom Apae-t! Én máshova írtam ezt, észre sem vettem, hogy már más is hiányolja.
(Azt akartam írni, hogy a kocsmában kerestem, de az sertésnek hangzana Ë™{Chemotox kocsmája})korompaiistvan és soveny kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Szervusztok!
Ha jól emlékszem,Apa E valamely hozzászólásában írta,hogy munka szempontjából,-zűrös napok jönnek,-tehát gondolom el van havazva.Mindenkivel előfordulhat,hogy megszaporodnak a tennivalói és nem ér rá áldozni a közösség "oltárán",ez természetes.
Apa E személyében ráadásul,olyan embert ismerhettünk meg,aki nem egy-két szavas hozzászólásokkal intézi el a felmerült problémát,-de a lényeget megragadva próbál segíteni.Gondolom,ha rendeződnek a dolgai,ismét "pörögni" fog,-addig is türelem!(nekem is hiányzik).
Üdvözlettel:Chekorompaiistvan, kollarg és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése-t5- Merre van ? Már nagyon régen hallatott magáról
- 5 likes
Komment
-
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de az "igazolatlanul hiányzók" névsora már egyre bővül!
Nekem pl. nagyon hiányoznak norinco íz(s)es történetei, aztán kollarg fiatalos hévvel felvezetett írásai és ApaE hozzáértése, nagyfékdobos oldalkocsis mindent tudása, valamint a adminisztrátorok eltűnése nagyon aggaszt!
Létszámellenőrzéééééééés!!!!!!!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 9 likes
Komment
Komment