Ismét valami, amiről megdumálják, hogy attól jó, hogy nem jó. "Speciálisan meg egyedi"http://veteranapro.hu/dugattyu-henge...enger-pannonia
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Érdekes Jawa átalakítás. Nekem nagyon tetszik pedig nem vagyok híve a veterán motorok átépítésének.
Eladó használt JAWA 250/559
- 5 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJAWA,meg úgy szép,ahogy a gyárból kijött,
Én is az eredeti gépek hive vagyok,viszont a kényelmet többre tartom."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Szervusztok!
A chopper és én:
-Úgy tudom,a chopper az Angoliul darabolást jelent,mondjuk lehet,hogy chopping,de az biztos,hogy a darabolás szóból ered.Azt mesélik,hogy eredetileg Amerikában,a fiatalok teremtették ezt a stílust,az-az a kis műhelyekben,fészerekben összefűrészelt,minden öreg motorokból építettek maguknak,valamilyen motorozható,egyedi motorkerékpárt.A fenti motorok,teljesen egyediek voltak,melyek magukon viselték alkotójuk egyéniségét,vagy egyéniségtelenségeit.Ki-ki szakmai tudása és adottságai,anyagi lehetősége szerint megalkotta magának,a motorját.Rendben is van ez,nincs ezzel semmi bajom,bár lehetne itt is csinálni.
-Később a kereskedelem felfigyelt,hogy a chopperből jól eladható terméket lehet gyártani és ha egy üzlet beindul,akkor az sodor mindent,jön a dömping,a reklám,-mert ez igen,-micsoda filing,-más lesz a világ,ha birtokolsz egy ilyet,lényeg,hogy dőljön a "Zsé".Azután megjelennek a kiegészítőket gyártók,még hangosabb kipufogó,bőr nyeregtáskák,rojtos kormányvég,ülés és még a kócmadzagos teremtő hímtagja sem tudja mik.A TV-ben a Tutul família,agyontetovált tagjai néhány óra alatt összehoz,egy motort,ahelyett,hogy a pszichológus várótermében üldögélnének,mert a viselkedésük szerint,mind egytől-egyig klinikai eset,én legalább is nem szeretnék olyan családban élni.A munkájuk részletei egyébként elismerhetőek,mert tényleg értenek a vasmunkához,de összességében számomra túl futurisztikus formavilág,mondhatnám kínjukban nem tuják mit is csináljanak.
A kényelemről,-volt szerencsém kipróbálni egy ilyen borzalmat,-hát nem volt kényelmes,se nem ülsz,se nem fekszel,valamilyen szülőszobai pózban természetellenesen széttett lábakkal elhelyezkedsz,a divatcikken és gondolom,úgy 200Km.-után,férfi létedre,már azon sem fogsz csodálkozni,ha elfolyik a magzatvíz.Amennyiben pótutast is viszel,nagyban javíthatja a stabilitást,a háttámlára támaszkodó,jóval a súlypont mögött elhelyezkedő tömeg,amely akár lehet egy gyönyörű nő.
Ahogy én látom,-kiöregedő vagányok,tartanak maguknak egy ilyet és,ha ráülnek úgy vélik,visszatér az ifjúság és három centivel vastagabb és öt centivel hosszabb a ........Valahogy ötvözve van benne a mai és az elmúlt vadnyugati,cowboy világ és talán a jövő is.
Írásommal senkit megbántani nem akartam,a fentiek csak saját nézetemet tükrözik,aki chopperolni akar tegye és még több kiegészítőt rá,még hangosabb kipufogót,az élet attól sokszínű,hogy nem vagyunk egyformák.
Lehet,hogy nem kellett volna ezt az írást se megírni,de én így látom.-mit csináljak?
Üdvözlettel:Che
- 8 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea Tutul família,agyontetovált tagjai néhány óra alatt összehoz,egy motort,ahelyett,hogy a pszichológus várótermében üldögélnének
- 9 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselicitvadászokkal"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea 11. részben legalább volt egy Dneprkicsi76 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Sajnos mi nem értjük Amerikát.
Nem tudjuk elképzelni hogy emberek életük végéig nem akarnak egy saját házat, viszont egy olyan valamiért, amit értékelnek akár egy ház árát is odaadják. Majd ha az életük más irányba fordul ezt beteszik egy raktárba, és bíznak benne hogy egyszer vissztérnek érte és előfordul hogy nem.
nem értjük hogy hogy lehet az ha elvisznek valamit a szakértőnek az nem akarja Őket át......., hanem megmondja az árát, és utána arról beszélnek, hogy mennyiért veszi meg.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy kredenc fiókjában ott felejti a családi ékszeres dobozt,
Komment
Komment