mir-mur eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAhogy én látom,-kiöregedő vagányok,tartanak maguknak egy ilyet és,ha ráülnek úgy vélik,visszatér az ifjúság és három centivel vastagabb és öt centivel hosszabb a ...
A lényeg hogy vette magának ezt a motort, mert "kiöregedett vagány" bajszos és copfos mint a '70-es években. És kiválóan érzi magát pedig még a farka se lett hosszabb tőle. A saját örömére vette nem találkozókra mutogatásra.
Ezen sem kell senkinek megsértődni, magára venni. Ez egy történet, tény. Csak leírtam egy másik nézőpontot is.
Ja és én sem vagyok chopperos, különösebben nem is tetszenek. De ez a Jawa szép így átalakítva és elég minőségi munkának tűnik. Ezért a pénzért (főleg ha még enged belőle) szinte ajándék.
És hogy látszódjon a chopperosítás és chopperosítás közti különbség.
Ez az én motorom megvételkori állapotában:
Utoljára szerkesztve a következő által: dkari; 2013 nov. 22, 10:49.
- 5 likes
Komment
-
5000 dollár
Project Free TV - Watch ‘Auction Hunters Season 3 Episode 15’ on Videoweed for free
Bár én is csodálkozom hogy beindult...és az aksit se merítette le...sci-fi xDOdinHEM kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Ez a hirdetés, ( főleg a hozzá kapcsolódó képek ) már megállnák a helyüket valamelyik "parasztvakítós" Amcsi izé-mizé műsorban is.http://veteranapro.hu/szemelygepkocs...-mercedes-benz
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBár én is csodálkozom hogy beindult...és az aksit se merítette le...sci-fi xD
Komment
-
Eredetileg két sebességes, két lóerős volt a Spatz, volt belőle pedálos és berugós változat... De nem turbós, tehát ez már nem az eredeti blokkja. Ennél fogva a szememben a felét sem éri annak, amennyiért hirdeti.
Simson Klub MagyarországBeagle kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment