Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ismét valami, amiről megdumálják, hogy attól jó, hogy nem jó. "Speciálisan meg egyedi"http://veteranapro.hu/dugattyu-henge...enger-pannonia
    Titus, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

..hát a vaksi szememmel én úgy látom , elég s@r valami , átfújós a dugó meg kis szorulási nyomok is vannak -nem ?

Komment

Igen, valami sántít a történetben.....

Komment

Ez bizony úgy néz ki, mint ami már megszorult egyszer-kétszer! Tényleg jó szoros lehet az az illesztés!

Komment

Érdekes Jawa átalakítás. Nekem nagyon tetszik pedig nem vagyok híve a veterán motorok átépítésének.

Eladó használt JAWA 250/559
            barna, Beagle és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

_"kinek a pap,-kinek a jánya,-esetleg a felesége",-én hagynám az egész áhitatos családot,a JAWA,meg úgy szép,ahogy a gyárból kijött,-legalább is nekem.

Üdvözlettel:Che
              kavycka és sepy kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                JAWA,meg úgy szép,ahogy a gyárból kijött,
                Szerintem sokan szeretnénk egy chopert,elérhetetlen,egy munkából élőnek!Igy marad az épités,és néha egész szép gépek születnek.És a szépen épitett gépek előtt,emelem a kalapom!!!!

Én is az eredeti gépek hive vagyok,viszont a kényelmet többre tartom.
                OdinHEM, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szervusztok!

A chopper és én:

-Úgy tudom,a chopper az Angoliul darabolást jelent,mondjuk lehet,hogy chopping,de az biztos,hogy a darabolás szóból ered.Azt mesélik,hogy eredetileg Amerikában,a fiatalok teremtették ezt a stílust,az-az a kis műhelyekben,fészerekben összefűrészelt,minden öreg motorokból építettek maguknak,valamilyen motorozható,egyedi motorkerékpárt.A fenti motorok,teljesen egyediek voltak,melyek magukon viselték alkotójuk egyéniségét,vagy egyéniségtelenségeit.Ki-ki szakmai tudása és adottságai,anyagi lehetősége szerint megalkotta magának,a motorját.Rendben is van ez,nincs ezzel semmi bajom,bár lehetne itt is csinálni.

-Később a kereskedelem felfigyelt,hogy a chopperből jól eladható terméket lehet gyártani és ha egy üzlet beindul,akkor az sodor mindent,jön a dömping,a reklám,-mert ez igen,-micsoda filing,-más lesz a világ,ha birtokolsz egy ilyet,lényeg,hogy dőljön a "Zsé".Azután megjelennek a kiegészítőket gyártók,még hangosabb kipufogó,bőr nyeregtáskák,rojtos kormányvég,ülés és még a kócmadzagos teremtő hímtagja sem tudja mik.A TV-ben a Tutul família,agyontetovált tagjai néhány óra alatt összehoz,egy motort,ahelyett,hogy a pszichológus várótermében üldögélnének,mert a viselkedésük szerint,mind egytől-egyig klinikai eset,én legalább is nem szeretnék olyan családban élni.A munkájuk részletei egyébként elismerhetőek,mert tényleg értenek a vasmunkához,de összességében számomra túl futurisztikus formavilág,mondhatnám kínjukban nem tuják mit is csináljanak.

A kényelemről,-volt szerencsém kipróbálni egy ilyen borzalmat,-hát nem volt kényelmes,se nem ülsz,se nem fekszel,valamilyen szülőszobai pózban természetellenesen széttett lábakkal elhelyezkedsz,a divatcikken és gondolom,úgy 200Km.-után,férfi létedre,már azon sem fogsz csodálkozni,ha elfolyik a magzatvíz.Amennyiben pótutast is viszel,nagyban javíthatja a stabilitást,a háttámlára támaszkodó,jóval a súlypont mögött elhelyezkedő tömeg,amely akár lehet egy gyönyörű nő.

Ahogy én látom,-kiöregedő vagányok,tartanak maguknak egy ilyet és,ha ráülnek úgy vélik,visszatér az ifjúság és három centivel vastagabb és öt centivel hosszabb a ........Valahogy ötvözve van benne a mai és az elmúlt vadnyugati,cowboy világ és talán a jövő is.

Írásommal senkit megbántani nem akartam,a fentiek csak saját nézetemet tükrözik,aki chopperolni akar tegye és még több kiegészítőt rá,még hangosabb kipufogót,az élet attól sokszínű,hogy nem vagyunk egyformák.

Lehet,hogy nem kellett volna ezt az írást se megírni,de én így látom.-mit csináljak?

Üdvözlettel:Che
                  OdinHEM, movisz és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

"Itt van amire vágytál, egy világítós ágytál!"
                    CZsolti és Che kedvelte ezt.
                    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      a Tutul família,agyontetovált tagjai néhány óra alatt összehoz,egy motort,ahelyett,hogy a pszichológus várótermében üldögélnének
                      Ez itt a nagybetűs parasztvakítás ! Attól, hogy ott hárman négyen bohóckodnak éjfélig, a háttérben még 20 ember robotol rajta.De ez a csatorna a hülyítésről szól. Egy kategória a Amcsi benzinfalókkal, licitvadászokkal, raktárvadászokkal, meg még sorolhatnám. Mind megdumálja, hogy az amerikai ember olyan barom, hogy egy kredenc fiókjában ott felejti a családi ékszeres dobozt, és a kopasz tetovált agyrém raktárvadász a tv előtt megtalálja a felbecsűlhetettlen vagyont. De ott a mini rakodó is pöccre indul 3 év állás után, és még az aksi sem merül le. Hülyítés mind, és az arra fogékony emberek meg beveszik a maszlagot.
                      OdinHEM, Titus és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        licitvadászokkal
                        a 11. részben legalább volt egy Dnepr - ezért értékelem csak.
                        OdinHEM, sepy és madorka kedvelte ezt.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          a 11. részben legalább volt egy Dnepr
                          És mi lett a vége ? 200 dollár ?
                          kicsi76 kedvelte ezt.

Komment

Nekem a kedvencem, hogy lőfegyvert mindig találnak, és akármilyen "szakértőnek" viszik el, mindig kétszer annyit kínál, ha működik, mintha nem. Ja, és mindig kipróbálják, pedig egy 10-50-100-200-500 éves fegyvert átvizsgálás nélkül elsütni azért nem egy életbiztosítás... :-)
                            OdinHEM, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Sajnos mi nem értjük Amerikát.
                              Nem tudjuk elképzelni hogy emberek életük végéig nem akarnak egy saját házat, viszont egy olyan valamiért, amit értékelnek akár egy ház árát is odaadják. Majd ha az életük más irányba fordul ezt beteszik egy raktárba, és bíznak benne hogy egyszer vissztérnek érte és előfordul hogy nem.
                              nem értjük hogy hogy lehet az ha elvisznek valamit a szakértőnek az nem akarja Őket át......., hanem megmondja az árát, és utána arról beszélnek, hogy mennyiért veszi meg.
                              OdinHEM és -t5- kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                egy kredenc fiókjában ott felejti a családi ékszeres dobozt,
                                Ismétlem magam. Az ékszer, és a fegyver visszatérő lelet. Azok sem hülyéből vannak.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X