Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
ApaE
-
Ezt a hirdetést láttátok már?
Szürke Danuvia
Tudom hogy nem tisztem ezen gondolkodni, de szerintem nem tesz jót ha valaki ilyen nyíltan hirdeti hogy valami nem stimmel a számokkal.
------
Még valami: lehet nem a megfelelő topikot találtam meg a hozzászólással, de végülis hibásnak nem hibás, csak "gyanús".Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 jan. 15, 11:57.-t5- kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselehet nem a megfelelő topikot találtam meg a hozzászólással, de végülis hibásnak nem hibás, csak "gyanús".
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem tesz jót ha valaki ilyen nyíltan hirdeti hogy valami nem stimmel a számokkal.
"Nincs forgalmija, sőtt mielőtt elhagyná a portát a motorba és a váznyakba ütött számot szeretném eltüntetni róla."
Komment
-
Köszönöm a segítséget.
Tulajdonképpen a tulajdonos dolga és felelőssége hogy mit tesz, de ez valahol illegális. Persze ha így látja jónak csinálja, de csendben, pl. "a járműazonosítók megrongálódtak a tárolás során, bővebb felvilágosítás e-mailben" vagy ilyesmi.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése>> Erre gondolsz << ? Hát igen, láttunk már jó pár hasonlót.
Egyszer Istvánnal indítottunk egy 'akciót' a v....án, én beszkenneltem az alkatrészleírásaimat, ő meg feltette 1 forintért őket. Nem licitre, hanem csak 1 forintért (mert ugye 0 Ft-tal nem lehet auckiót nyitni).
Majd biztos megosztja bővebben a tapasztalatait, de amit én hallottam belőle, az nagyon érdekes volt.
Először is, az emberek nem értették, hogy miért egy forint. Volt, aki el akarta utalnia pénzt, miután 'megnyerte' az aukciót, de volt olyan is, aki rákérdezett, hogy nem történt-e valami félreértés. És persze sok köszönő levél is érkezett.
Egy időre láthatóan visszaesett a 'pénzes' másolatuk aukcióinak sokasága, de amint látom, ismét újra virágzik.
Nincs új a nap alatt.
ezúton is köszönet érte!
- 1 like
Komment
-
Sziasztok !
Lehet,hogy néhányan nem örülnek majd ennek,de gondoltam közzéteszem.
Böngészgetés közben rátaláltam egy igazán érdekes hirdetésre.
DIFFERENTIAL and REDUCTION DRIVE for DNEPR 2wd | eBay
Szerintem kissé irreális árat kér az eladó (pláne,ha még hozzá tesszük a közel 200$-os szállítási költséget )
Tudom,hogy nem szoktatok csak úgy linkelgetni dolgokat,de úgy gondoltam,hogy ez alól most kivételt tehetünk. (nem kapcsolódik a veterán apróhoz,és még Mo-hoz sem.)
ui.:Csupán érdekességként tüntettem fel a témában,de amennyiben bárkit megsértettem vele kérem jelezze,és azonnal törlöm.
Komment
-
ApaE
-
Szervusztok. Valóban érdekesen hangzik a hírdetés - de a valóságot tükrözi -, mert a lovakat és az embereket nem választja külön a felsorolásban. Az élő állat szállítása / különösen , ha nem " virsli " készül belőle / nem egyszerű dolog. Nagyobb távolságra való szállításnál - ami több napig is eltarthat - a vezetőn kívűl gondozókra és a mai világban már biztonsági ( ! ) emberekre is szükség van. A szállítójárművet , vagy annak környezetetét állandó felügyelet alatt tartják. Így ott is kell aludni a kocsiban ( ha nem az illető az aktuális felvigyázó ). Ez az öreg szerkezet , meg nem egy mai darab, amelyikkel nagyon száguldozni lehetne ( lovakkal meg nem is lehet ). Üdvözlettel.
- 1 like
Komment
Komment